Klaus Iohannis: Legăturile comerciale cu Rusia nu reprezintă o problemă în relaţia România-Bulgaria

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri că relaţiile comerciale dintre Bulgaria şi Rusia nu reprezintă o problemă, subliniind că România şi Bulgaria sunt atât state membre NATO, cât şi ale Uniunii Europene.

Prestige Mob, firma ale cărei depozite din Baloteşti au luat foc, a avut profit...

Prestige Mob SRL, firma producătoare de mobilă, ale cărei depozite din Baloteşti au luat foc marţi seară, a întregistat profit de 4,3 milioane de lei, conform ultimului bilanţ a înregistrat profit în 2016.

Companii şi instituţii din Asia şi Australia, afectate de noul val de atacuri cibernetice

Mai multe companii şi instituţii din Asia şi Australia au anunţat că au fost afectate de valul de atacuri informatice care anterior a vizat mai multe ţări europene, informează agenţia de ştiri Reuters.

România are în UE statut de inovator modest. Performanţa în inovaţie a scăzut dramatic...

România şi Bulgaria sunt singurele ţări din Uniunea Europeană care au statutul de inovator modest, performanţa României în materie de inovaţie scăzând cu 14,1% în 2016, comparativ cu 2010, potrivit celui mai recent tablou de bord privind inovarea, publicat marţi, de Comisia Europeană.

Ramai conectat

Cele mai recente articole

Germanii au lansat un lot de bancnote cu valoare nominală de zero euro

În Germania a fost lansat un lot de bancnote cu valoare nominală de zero euro. Pentru aceasta, Germania a obţinut aprobare din partea Băncii Centrale Europene, relatează Neue Osnabrücker Zeitung.

Un timbru care o reprezintă pe Audrey Hepburn a fost vândut cu peste 150...

Un timbru rar şi interzis, care o reprezintă pe actriţa Audrey Hepburn în timp ce fumează, a fost vândut la licitaţie în apropiere de Stuttgart.

Schimbarea majoră implementată în aplicaţia INSTAGRAM. ”Chiar vrem să funcţioneze”

Instagram le va permite de acum încolo utilizatorilor să îşi creeze o listă cu cei mai buni prieteni, numită ‘Favorites/ Favoriţi‘, scrie The Independent.