El este tânărul care a murit în accidentul din Mamaia după ce a intrat cu Matizul în stâlp

34

TRAGIC!

El este tânărul care a murit în accidentul din Mamaia după ce a intrat cu Matizul în stâlp

Viața a fost scurtă pentru un tânăr din Constanța! A ajuns în comă la spital, în urma unui accident rutier teribil produs în zona Summerland din Mamaia, pe 10 ianuarie. Din păcate, medicii nu au putut să îi salveze viața, Ciprian B., în vârstă de 28 de ani, murind în cursul zilei de miercuri. Mesajele de condoleanțe au curs neîncetat pe pagina de Facebook.

Un autoturism Matiz a pierdut controlul volanului și a intrat într-un stâlp de beton din Mamaia, făcându-se praf. În mașină se afla Ciprian și un prieten de-al său, în vârstă de 25 de ani. Medicii au ajuns de urgență la fața locului și l-au preluat pe Ciprian în comă, în timp ce prietenul său a suferit un traumatism cranian, ajungând de asemenea la spital. Din păcate, Ciprian a murit. Prietenul său, pe de altă parte, este în stare stabilă la unitatea spitalicească.

Ciprian era un soț și un tată devotat, după cum reiese din vorbele prietenilor săi și a familiei. Abia a împlinit 28 de ani pe 30 decembrie și iubea viața. „Nu te vom uıta nıcıodată. mereu ai fost cu noi erai ca un frate pentru mıne. Dumnezeu să te odihnească”, a scris un apropiat. „Dumnezeu să te Odihnească în pace Bănel”, a scris un alt prieten.

Ce spun organele de poliţie

La data de 10 ianuarie a.c., un bărbat în vârstă de 28 de ani, din Constanța, a condus un autoturism pe DC 86, dinspre municipiul Constanța către Năvodari, moment în carel ar fi pierdut controlul asupra vehiculului, intrând în coliziune cu un stâlp de beton. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto și vătămarea corporală ușoară a pasagerului din dreapta. În cauză, a fost întocmit dosar penal.

C.C.