Sistemul informatic ale unei centrale nucleare din SUA, afectat de un atac cibernetic

Autorităţile americane au deschis o anchetă după ce sistemul informatic al unei centrale nucleare din SUA a fost accesat de hackeri, însă informaţiile disponibile indică faptul că autorii atacului cibernetic nu au reuşit să acceseze sistemele de importanţă majoră, informează postul ABC News.

Coreea de Nord a testat un motor de rachetă

Forţele regimului de la Phenian au testat săptămâna trecută un motor de rachetă de dimensiuni mici, despre care un oficial american a sugerat că ar putea fi folosit pentru o rachetă intercontinentală, informează site-ul postului France 24.

Camera Reprezentanţilor a adoptat o rezoluţie prin care se reafirmă sprijinul SUA pentru NATO,...

Camera Reprezentanţilor din Congresul de la Washington a votat aproape în unanimitate în favoarea unei rezoluţii prin care se reafirmă angajamentul Statelor Unite faţă de NATO, informează agenţia The Associated Press.

Berlin: Atacurile cibernetice de marţi au exploatat breşa de securitate folosită şi în cazul...

Analize preliminarii indică faptul că virusul utilizat în atacurile cibernetice lansate marţi exploatează aceeaşi breşă de securitate folosită în cazul valului de atacuri informatice cu programul ransomware WannaCry din luna mai,a anunţat Biroul Federal pentru Securitatea Informaţiei din Germania.

Proteste în Venezuela | Un elicopter al poliţiei, deturnat de un ofiţer, a atacat...

Un elicopter al poliţiei, deturnat de un ofiţer, a atacat cu grenade Curtea Supremă şi sediile unor ministere din Carcas, denunţând "guvernul criminal" de la Caracas, în timp ce preşedintele venezuelean Nicolas Maduro a catalogat incidentul drept unul "terorist", informează BBC News online.

Viktor Orban: Migraţia şi direcţia spre care se îndreaptă UE, subiectele care divizează Europa

Două subiecte care afectează unitatea Europei sunt migraţia şi direcţia spre care se îndreaptă Uniunea Europeană, a declarat marţi premierul ungar Viktor Orban, în cadrul unui eveniment al partidului de guvernământ Fidesz, la Budapesta, relatează MTI.

Ramai conectat

Cele mai recente articole

Germanii au lansat un lot de bancnote cu valoare nominală de zero euro

În Germania a fost lansat un lot de bancnote cu valoare nominală de zero euro. Pentru aceasta, Germania a obţinut aprobare din partea Băncii Centrale Europene, relatează Neue Osnabrücker Zeitung.

Un timbru care o reprezintă pe Audrey Hepburn a fost vândut cu peste 150...

Un timbru rar şi interzis, care o reprezintă pe actriţa Audrey Hepburn în timp ce fumează, a fost vândut la licitaţie în apropiere de Stuttgart.

Schimbarea majoră implementată în aplicaţia INSTAGRAM. ”Chiar vrem să funcţioneze”

Instagram le va permite de acum încolo utilizatorilor să îşi creeze o listă cu cei mai buni prieteni, numită ‘Favorites/ Favoriţi‘, scrie The Independent.