Familie DISTRUSĂ, în drum spre mare! Un copil a murit, altul e în comă! Tatăl este preot

143

Familie DISTRUSĂ, în drum spre mare! Un copil a murit, altul e în comă! Tatăl este preot

Un teribil accident rutier s-a petrecut în noaptea de joi spre vineri, 31 august spre 1 septembrie. O familie care venea spre mare a avut parte de clipe îngrozitoare. Tatăl, care se afla la volan, s-a întors către copii, ei fiind pe bancheta din spate, şi astfel a pierdut controlul direcţiei de mers şi intrat în coliziune cu un TIR. Unul dintre minori a decedat. Precizăm că șoferul este preot și slujește biserica Sf. Nicolae din Tăușeni, Cluj.

Nenorocirea s-a petrecut în jurul orei 4.36, când un apel la 112 alerta autorităţile. Pe A2, la km. 188-189, pe sensul de mers Bucureşti – Constanţa, avusese loc un accident rutier. Un copil de un an (fată) era în stare gravă, cu traumatism cranian, altul de 3 ani (băiat) era resuscitat, o femeie de 38 de ani (Sanda Ioana Ane) avea mai multe traumatisme, dar conştientă, la fel şi şoferul. Totodată, la spital a mai fost transportată o minoră, în vârstă de 7 ani, cu traumatism lombar. Din păcate, în urma protocolului de resuscitare, băiatul în vârstă de 3 ani a fost declarat decedat. Ceilalţi pacienţi se află internaţi în spital.

"În urmă accidentului rutier produs pe Autostrada Soarelui, la Urgenţă SCJU Sf. Apostol Andrei Constanţa, au ajuns 3 victime. Este vorba despre doi copii şi o femeie. Unul dintre copii, în vârstă de aproximativ 1 an, a fost resuscitat iar medicii intervin în momentul de faţă chirurgical. O altă minoră, în vârstă de aproximativ 7 ani se află internată în secţia Chirurgie Pediatrică, conştientă şi colaborantă.

Femeia, în vârstă de 38 de ani a fost diagnosticată cu multiple traumatisme şi va rămâne internată în secţia Chirurgie, sub supraveghere, starea acesteia fiind stabilă", potrivit cadrelor medicale. Familia este din Cluj şi venea la mare. La volan se afla Dragoş Constantin Ane, care este preot și slujește la biserica Sf. Nicolae din Tăușeni, Cluj.

Acesta rula pe A2, dinspre Bucureşti către Constanţa, pe banda 2, şi, ajungând la km, 188-189, pe fondul unor preocupări de altă natură (s-a întors la copiii care se aflau pe bancheta din spate), a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un TIR, care mergea pe banda 1, după care a ricoşat în parapetul despărţitor, potrivit oamenilor legii. Poliţiştii au declanşat o anchetă în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs nefericitul eveniment.

Liliana CHIRU