Femeie descarcerată la Albota

153

Joi după-amiază, o femeie a ajuns la spital după ce maşina în care se afla a fost implicată într-un accident de circulaţie, iar medicii au constatat că victima acuza dureri toracice şi abdominale, dar nu avea răni grav.

Din cercetări a rezultat că un oltean, Crum M., în vârstă de 67 de ani, circula cu o Skoda către Piteşti, cu intenţia să ajungă în Capitală. În timp ce traversa comuna Albota, cel mai probabil din cauza oboselii acumulate, şoferul ar fi aţipit şia a pierdut controlul volanului, iar autoturismul a părăsit carosabilul şi s-a izbit de un cap de pod. Un alt participant la trafic a sunat la 112 susţinând că o persoană este încarcerată şi către localitatea amintită au pornit un echipaj de descarcerare şi o ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti. La sosire, salvatorii au stabilit că victima, Ana Maria M., de 28 de ani, fiica şoferului, aflată pe locul din dreapta faţă, nu putea ieşi din autoturism întrucât portiera era blocată de malul şanţului. Tânăra a fost scoasă de pompieri prin partea stângă şi transportată la spital, iar în cauză a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

(Visited 20 times, 20 visits today)

Citeşte şi

Poliţia avertizează Escrocaţi prin metoda „împrietenire” Incendiu extins la Răteşti Trenuri suplimentare către Curtea de Argeş Reţinut pentru furt Măsuri sporite de siguranţă la Curtea de Argeş Examenul auto, dat peste cap de restricţii Încăierare între elevi la Liceul Auto Subofiţer în timpul liber, desemnat pompierul zile...