Festivalul Teatru sub Lună, în perioada 5-21 iulie; lansări de carte, vernisaje, ateliere de teatru şi improvizaţie

26
Peste 300 de artişti vor participa la cea de-a V-a ediţie a Festivalului Teatru sub Lună, care va avea loc între 5 şi 21 iulie la Quantic şi Teatrul InDArt.

"De luni până joi vă puteţi bucura de lansări de carte, vernisaje, ateliere de teatru şi improvizaţie, ateliere de fotografie, dezbateri culturale şi conferinţe la Teatrul InDArt, iar weekend-ul (de vineri până duminică) e rezervat pieselor de teatru şi concertelor în aer liber de la Quantic. De asemenea, sala mare va găzdui o expoziţie de artă contemporană", informează un comunicat al organizatorilor transmis AGERPRES.

La Quantic vor fi organizate 15 spectacole de teatru, majoritatea comedii, dintre care 5 premiere, 18 concerte de jazz, rock acustic, balade, lansări de trupe noi, o expoziţie de fotografie, pictură, sculptură în lemn, costume.

La acestea se adaugă şi o zonă de relaxare, food-court şi spectacole stradale.

Biletele se achiziţionează online de pe www.mystage.ro, www.entertix.ro, www.iabilet.ro, www.bilete.ro sau de la intrare în ziua evenimentului.

Toate evenimentele organizate la sediul Teatrului InDArt sunt cu intrare liberă, pe baza unei rezervări online la adresa de e-mail: [email protected]

Festivalul Teatru sub Lună este organizat de Teatrul InDArt. AGERPRES/(AS - autor: Daniel Popescu, editor: Mihai Simionescu, editor online: Daniela Juncu)

 

Sursa foto: Teatru sub lună / Facebook