Foresta a înregimentat cei mai buni juniori de la LPS Suceava

95

Portarul naționalei de juniori a Republicii Moldova, Augustin Cărbune, și mijlocașul Daniel Bejenar au semnat pe un an de zile cu gruparea de pe Areni. “Galben-verzii” intenționează să dispute primul amical din această iarnă, miercuri, contra celor de la LPS Suceava

Foresta i-a înregimentat pe cei mai buni doi juniori de la LPS Suceava, este vorba de portarul naționalei de juniori a Republicii Moldova, Augustin Cărbune (19 ani) și de mijlocașul Daniel Bejenar (18 ani). Ambii jucători au semnat la sfârșitul săptămânii trecute contracte pe un an cu gruparea de pe Areni, cu opțiune de prelungire.

Cărbune și Bejenar ar putea debuta în tricoul divizionarei a treia în meciul amical pe care “galben-verzii” intenționează să-l dispute miercuri în compania celor de la LPS Suceava. Tot atunci, vor fi putut văzute la joc și celelalte două achiziții din această iarnă, portarul Florin Logofătu (Viitorul Verești) și atacantul Andrei Pavel (Aerostar Bacău), precum și o serie de tineri veniți în probe la Foresta, este vorba de Cristofor Voloc, Gabriel Vatamaniuc și George Boinicu (toți trei de la Zimbrul Siret), Ionuț Lăcătușu (Siretul Dolhasca), Alexandru Danilescu (Recolta Fântânele) și Andrei Marțolea (ex – LPS Suceava).

Dacă terenul sintetic de la Liceul cu Program Sportiv nu va fi dezăpezit în timp util pentru amicalul de miercuri, trupa antrenată de Selim Benachour va disputa primul meci de verificare abia vineri, contra celor de la CSM Pașcani. În continuarea programului de pregătire, în luna februarie, “galben-verzii” mai au amicale cu Aerostar Bacău (9 februarie), CSM Ceahlăul ­Pia­tra Neamț (13 și 22 februarie), Şomuz Fălticeni (16 februarie) și ACS Juniorul Sporting Vaslui (20 februarie).

Clasată la finalul turului pe locul 6 în clasamentul seriei întâi a Ligii a III-a, Foresta va începe sezonul de primavară pe data de 2 martie, când va înfrunta, pe stadionul Areni, satelitul celor de la FC Botoșani. (Dănuț CHIDOVEȚ)