Fotbal: Antoni Ivanov – Este o şansă mare pentru mine să fiu la Universitatea Craiova

22
Fotbalistul bulgar Antoni Ivanov a afirmat, marţi, într-o conferinţă de presă, că transferul la Universitatea Craiova reprezintă o şansă mare pentru el şi consideră că poate cuceri titlul de campion alături de noua sa echipă.

"Este o şansă foarte mare pentru mine să fiu aici. Am venit să îmi demonstrez calităţile, să joc cât mai bine, să ajut echipa să câştige trofee pentru că sunt jucători fantastici, cu suporteri fantastici. Vrem să dăm tot ce avem mai bun pentru a câştiga cât mai multe meciuri. Cred că putem câştiga campionatul, cred în ceea ce putem face şi în stafful tehnic. Şi în Europa League cred că ne putem atinge obiectivul pentru că acest club are o tradiţie în acest sens, ceea ce ne face să muncim mult pentru a ne atinge scopul", a declarat Ivanov.

Bulgarul îşi doreşte ca evoluţiile sale la Universitatea să fie mai bune decât cele de la Gaz Metan Mediaş: ''Suporterii să fie convinşi că voi da sută la sută. Gaz Metan Mediaş a fost o experienţă bună pentru mine, cu jucători buni. Eu aştept de la mine să cresc de la meci la meci. Aici la Craiova îmi doresc mai mult".

Gruparea Universitatea Craiova şi-a prezentat marţi, într-o conferinţă de presă, cele cinci achiziţii pe care le-a efectuat în această pauză competiţională: Kamer Qaka, Antoni Ivanov, Alexandru Ioniţă, Andrei Marinescu şi Bogdan Vătăjelu. AGERPRES (A/autor: Adrian Ţone; editor: Adrian Drăguţ, editor online: Ady Ivaşcu)