Fotbal: Bogdan Vintilă (FCSB) – Jucătorii merită felicitaţi, au depus un efort extraordinar

28
Antrenorul formaţiei FCSB, Bogdan Vintilă, a afirmat, joi seara, la finalul partidei câştigate cu 3-0 în faţa echipei Dinamo, în prima manşă a semifinalelor Cupei României, că jucătorii săi merită felicitaţi pentru efortul extraordinar depus în timpul meciului.

"Jucătorii merită felicitaţi, pentru că au depus un efort extraordinar în această seară şi au demonstrat că merită să fie la această echipă. Cei experimentaţi i-au ajutat pe cei tineri să joace aşa cum trebuie şi au reuşit să debuteze cu bine. Din punctul meu de vedere sunt jucători câştigaţi, dar mai au mult de jucat la această echipă, de asta ne au pe noi lângă ei, să îi ajutăm să fie echilibraţi. Au dovedit că merită să fie la acest club. Mă bucur pentru aceşti jucători că au reuşit să câştige. Cred că e un cadou foarte plăcut pentru patronul Gigi Becali de ziua sa din partea echipei", a declarat Vintilă la postul Digisport.

Tehnicianul a precizat că a preferat să menajeze anumiţi jucători pentru a nu risca să se accidenteze pentru o perioadă mai lungă: "Eu prefer să menajez anumiţi jucători la un meci decât să îi pierd pentru o perioadă mai lungă. Azi unii au fost menajaţi".

Referitor la lupta pentru titlul de campioană în Liga I, Vintilă a spus că este încrezător atâta timp cât mai există şanse matematice.

"Mesajul este că ne batem până la ultimul meci. Dacă vom câştiga titlul sau nu vom vedea când se va trage linie. Dar datoria noastră este să câştigăm fiecare meci şi le-am transmis şi jucătorilor acest lucru", a mai spus Vintilă.

Echipa de fotbal FCSB a învins cu scorul de 3-0 (1-0) formaţia Dinamo într-o partidă disputată, joi seara, pe Stadionul Dinamo din Capitală, în prima manşă a semifinalelor Cupei României.

Manşa retur a acestei semifinale se va disputa la 8 iulie, ora urmând să fie stabilită de deţinătorii drepturilor TV şi Federaţia Română de Fotbal.

Partida s-a disputat fără spectatori, cu respectarea măsurilor de protecţie sanitară stabilite prin ordinul comun al ministrului Tineretului şi Sportului şi ministrului Sănătăţii, emis în la 1 iunie.
AGERPRES/(V, AS - autor: Adrian Ţone, editor: Marius Ţone, editor online: Alexandru Cojocaru)

 

Citiţi şi:

 

* Fotbal - Cupa României: FCSB a învins Dinamo cu scorul de 3-0

 

* Fotbal: Adrian Popa - Finala Cupei României nu o voi mai prinde, mai am 4 zile contract cu FCSB

 

* Ricardo Grigore (Dinamo), în lacrimi după înfrângerea cu FCSB: Mă simt ultimul om, îmi vine să mă las de fotbal