Fotbal: Dragoş Grigore, aniversat în cantonamentul echipei naţionale cu ocazia împlinirii a 34 de ani

28
Fundaşul Dragoş Grigore a fost sărbătorit duminică, în avans, de colegii săi de la echipa naţională de fotbal a României, cu ocazia împlinirii a 34 de ani, luni, în ziua meciului cu Austria din Liga Naţiunilor.

"Mâine, pe 7 septembrie, fundaşul nostru Dragoş Grigore împlineşte 34 de ani! Tricolorul cu 37 de meciuri pentru prima reprezentativă a fost sărbătorit în avans, azi, în hotelul din St. Veit an der Glan unde este cantonată echipa naţională. Mâine e zi de meci şi toate emoţiile se duc spre victorie! La Mulţi Ani, Dragoş! Să mergem împreună la EURO de la anul, aşa cum am reuşit împreună cu tine să ne calificăm şi al EURO 2016!", a scris Federaţia Română de Fotbal pe site-ul oficial.

Echipa naţională de fotbal a României va juca luni, de la ora 21:45, la Klagenfurt, cu selecţionata Austriei în cel de-al doilea meci din actualul sezon al Ligii Naţiunilor.

În prima partidă, în Grupa 1 din Liga B a Ligii Naţiunilor, la debutul lui Mirel Rădoi ca selecţioner, România a terminat la egalitate cu reprezentativa Irlandei de Nord, 1-1 (1-0), vineri seara, pe Arena Naţională din Bucureşti. AGERPRES/(AS-autor: Adrian Ţone, editor: Adrian Drăguţ, editor online: Alexandru Cojocaru)