Fotbal: Dragoş Nedelcu (FCSB) – Cred că suntem cea mai bună echipă din campionat

45
Mijlocaşul echipei FCSB, Dragoş Nedelcu, a afirmat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa traversează cea mai bună perioadă, fiind cea mai puternică din Liga I de fotbal în acest moment.

"Mă bucur că ne merge bine şi sper să o ţinem la fel. Lucrurile au revenit la normal de când a venit Vintilă, îl cunosc de mult, l-am avut antrenor şi când eram la Viitorul, a venit cu filozofia lui de joc şi sper să ne ajute cât mai mult. Ne dorim să menţinem perioada asta bună pe care o avem şi să revenim pe primele locuri'', a afirmat Nedelcu.

''Normal că a fost o perioadă grea, pentru că e greu să fii pe ultimul loc după şapte etape, important este că am revenit de acolo şi ar fi ceva extraordinar ca noi să câştigăm campionatul. Sigur că se poate, chiar dacă se înjumătăţesc punctele şi nu vor rămâne foarte multe, dar dacă noi vom continua această perioadă foarte bună vom fi între primele şi la finalul campionatului regulat. Vor mai fi momente grele dar trebuie să le gestionăm foarte bine pentru că asta este problema. Jucăm cu o echipă care se apără foarte bine dar trebuie să intrăm pe teren să luăm cele trei puncte. Eu cred că suntem cea mai bună echipă din campionat în momentul ăsta", a declarat Nedelcu.

Formaţia FCSB o va întâlni pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, duminică, de la ora 21:00, pe Arena Naţională, într-o partidă contând pentru etapa a 15-a a Ligii I.
AGERPRES (A-autor: Adrian Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Adrian Dădârlat)