Fotbal: Eric Bicfalvi, accidentat, a părăsit cantonamentul echipei naționale

233

Mijlocașul Eric Bicfalvi, sosit accidentat la reunirea echipei naționale, nu va putea evolua în partidele cu Armenia și Muntenegru, el părăsind, joi, cantonamentul primei reprezentative a României de la Mogoșoaia, anunță Federația Română de Fotbal pe site-ul său oficial.

1d8c63a7-8e56-4c2c-8871-ab34f63d8347

"Sosit accidentat la reunire în urma ultimului meci pe care l-a disputat în campionatul Rusiei, mijlocașul Eric Bicfalvi nu a putut fi recuperat pentru a face parte din lot la partidele cu Armenia și Muntenegru. În ciuda eforturilor staff-ului medical de a-l recupera în timp util pe Eric Bicfalvi, problema la genunchiul drept îl împiedică pe acesta să fie apt pentru jocul de vineri cu Armenia și pentru cel de luni din Muntenegru", se arată pe site-ul citat.

Eric Bicfalvi speră ca prima reprezentativă să câștige în absența lui maximum de puncte în cele două partide: "Îmi pare rău că nu pot fi alături de colegi, dar îi voi susține cu Armenia și Muntenegru. Sper să avem șase puncte în plus după aceste două meciuri".

Echipa națională a României se află în aceste zile în cantonament la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia unde se pregătește pentru partidele cu Armenia și Muntenegru din preliminariile Cupei Mondiale 2018 din Rusia. România întâlnește Armenia, vineri, 1 septembrie, de la ora 21,45, pe Arena Națională. Cea de-a doua partidă, cu Muntenegru, este programată în deplasare, la Podgorica, în 4 septembrie, tot de la ora 21,45.

AGERPRES (AS-editor: Marius Țone, editor online: Andreea Lăzăroiu)