Fotbal: Gabriel Vaşvari (Sepsi OSK) – Sunt dezamăgit, ne doream să câştigăm finala

24
Fotbalistul echipei Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Gabriel Vaşvari, a declarat, miercuri seara, după înfrângerea cu FCSB, scor 1-0, din finala Cupei României, că este dezamăgit deoarece şi-ar fi dorit să câştige şi să îi facă fericiţi pe suporteri.

"Sunt dezamăgit. A fost o finală şi ne doream să o câştigăm. Voiam să facem un oraş întreg fericit, dar, din păcate, nu am reuşit. Nu ştiu dacă au fost emoţii mai mari... nu vreau să caut scuze, dar cred că la jucătorii de la FCSB s-a văzut că au mai multă prospeţime. Am făcut o obişnuinţă în ultimul timp să luăm tonto-goluri... Trebuie să fim mai atenţi pe viitor să nu se mai întâmple. Istvan Fulop e un jucător bun, care ne ajută foarte mult, dar din păcate, nu ştiu din ce motiv, nu am primit acel răspuns dacă poate sau nu să joace. Aşa că nu am riscat să îl introducem în teren", a spus Vaşvari la postul Digisport.

El a menţionat că nu îşi face griji în privinţa evitării retrogradării. "Cu siguranţă ne vom menţine în Liga I. Avem echipă, nu ne putem face probleme că vom retrograda. Dar trebuie să fim atenţi la fiecare meci, că altfel poţi intra în acea horă din subsolul clasamentului", a adăugat jucătorul în vârstă de 33 de ani.

Echipa de fotbal FCSB a cucerit Cupa României după ce a învins în finală formaţia Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, cu scorul de 1-0 (0-0), miercuri seara, pe Stadionul ''Ilie Oană'' din Ploieşti.
AGERPRES (V, AS-editor: Marius Ţone, editor online: Andreea Preda)