Fotbal: Jucătorii de la CSM Politehnica Iași au schimbat antrenamentele pe culesul la vie (FOTO)

249

Jucătorii echipei de fotbal CSM Politehnica Iași și antrenorul Flavius Stoican au renunțat pentru o zi la antrenamentele de pe Dealul Copoului pentru a da startul culesului viilor de pe Dealurile Cotnarilor.

5f92be93-91f2-4f35-9643-00bb351f9d31

Timp de câteva ore, fotbaliștii de la CSM Politehnica Iași au schimbat mingea cu gălețile și șorțurile de protecție și au mers la compania Cotnari pentru a ajuta la culesul recoltei de struguri.

''Este o acțiune binevenită. În ziua lor liberă acești băieți au venit să culeagă la vie, să vadă cum este și o altfel de muncă. De aceea sunt încântat că nu au luat nimic în glumă și au luat lucrurile în serios, ca și când ar fi fost angajați aici. Pentru mine contează, în orice meserie trebuie să pui suflet și să te bucuri de ea'', a declarat Flavius Stoican, antrenorul echipei CSM Politehnica Iași.

Pentru a fi mai productivi, jucătorii au venit însoțiți de soțiile și copii lor.

''Aveam nevoie de un astfel de moment. Competiția e încrâncenată din punct de vedere mental, așa că e binevenită o astfel de ieșire. E grea munca la cules la vie. Trebuie să ai o tehnică, tehnică pe care ți-o dezvolți, ca și la fotbal, în timp'', a declarat atacantul Andrei Cristea.

''Podgoria a început să fie recoltată anul acesta de fotbaliștii de la Poli Iași. Ne dorim ca și ei să performeze și să câștige la fel de multe premii și medalii, așa cum și noi am demonstrat — Cotnariul este, prin definiție, excelență'', a declarat Constantin Deleanu, președintele Consiliului Director al Cotnari SA.

Fotbaliștilor de la CSM Politehnica Iași li s-a alăturat și echipajul care în cursul săptămânii viitoare va participa la Cotnari Rally Iași 2017 sub culorile companiei vini viticole.

La final, jucătorii au avut parte și de o surpriză din partea celor de la compania Cotnari, de a vedea o demonstrație de forță a cailor putere și a echipajului format din pilotul Dan Iamandi și copilotul Răzvan Uscatu, care în cursul săptămânii viitoare va participa la Cotnari Rally Iași 2017.

AGERPRES/(A, autor: Daniela Malache, editor: Mihai Țenea, editor online: Adrian Dădârlat)