Fotbal: Politehnica Iaşi va efectua un stagiu de pregătire în Antalya

51
Echipa Politehnica Iaşi, care va fi pregătită din această iarnă de antrenorul Mircea Rednic, va efectua un stagiu de pregătire în Antalya, în perioada 12-24 ianuarie, pe parcursul căruia va disputa trei meciuri amicale.

Jucătorii lui Poli se vor reuni miercuri, 8 ianuarie, ora 11:00, la stadionul 'Emil Alexandrescu', cu excepţia lui Florian Loshaj şi Denis Rusu, care vor absenta motivat, ca urmare a convocării lor la echipele naţionale ale Kosovo, respectiv Republicii Moldova.

Vizita medicala a fost programată pentru zilele de 9 şi 10 ianuarie, iar plecarea în Antalya, pe 12 ianuarie. Durata cantonamentului va fi de 12 zile, interval în care 'alb-albaştrii' vor disputa următoarele meciuri amicale:
Politehnica Iaşi - FC Kukesi, liderul Superligii Albaniei (15 ianuarie)
Politehnica Iaşi - SumQayit FK, echipă clasată pe locul al patrulea în campionatul Azerbaidjanului (18 ianuarie)
Politehnica Iaşi - Mladost Lucani, ocupanta locului 9 în prima ligă din Serbia (23 ianuarie)

Numărul meciurilor de pregătire poate suferi modificări, în funcţie de planurile noului antrenor, Mircea Rednic, subliniază clubul ieşean pe site-ul său oficial.

Pe 24 ianuarie, lotul moldovenilor va reveni în ţară, unde îşi va continua pregătirile pentru partea a doua a sezonului.

Primul meci oficial al Politehnicii Iaşi din noul an, cu FC Viitorul, contând pentru etapa a 23-a a Ligii 1 de fotbal, va avea loc în data de 3 februarie.
AGERPRES (AS/editor: Mihai Dragomir, editor online: Ady Ivaşcu)