FOTO | Accident grav în Teleorman, în ziua de Crăciun. Doi tineri au murit, un al treilea este la spital / FOTO&VIDEO

35

Este vorba despre doi tineri, de 24 si 25 de ani, care nu au mai putut fi salvaţi de medici, şi de un altul, de 16 ani, care a fost rănit grav şi a ajuns la spital. Tragedia a avut loc pe pe DN52, care leagă Alexandria de Turnu Măgurele.

Din primele informaţii, se pare că şoferul unei maşini ce se îndrepta spre Turnu Măgurele a pierdut controlul volanului la intrare în localitatea Furculeşti şi s-a izbit de un copac de pe marginea drumului.

Vezi galeria foto + 4+ 4

<iframe width=”740″ height=”400″ src=”https://www.youtube.com/embed/MhBQyVRsOUg” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

În urma impactului devastator, conducătorul auto şi un pasager din spate au pierit între fiarele contorsionate ale maşinii, iar un alt tânăr, pasager în autoturism, a ajuns la spital cu răni grave.

Pompierii au tăiat maşina ca să scoată victimele

Pompierii de la Descarcerare au tăiat maşina în bucăţi pentru a scoate trupurile victimelor din autovehiculul care s-a făcut praf.

La faţa locului au intervenit pompierii de la Detaşamentul Alexandria, cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, iar Serviciul Judeţean de Ambulanţă cu două maşini.

Cine sunt tinerii care au murit în accidentul din Furculeşti, Teleorman

În urma accidentului înfiorător, două familii din Brașov și Turnul Măgurele se pregătesc de înmormântare, în loc să se bucure de sărbătoarea Crăciunului.

Gabriel Comănici, un tânăr de 25 de ani din Brașov, și Ionuț Cosmin Stoian, un tânăr de 24 de ani din Turnu Măgurele, sunt tinerii care au murit pe loc în accidentul produs în localitatea Furculești din județul Teleorman.

Nenorocirea a avut loc, în jurul orei 6:30. Tinerii se îndreptau spre Turnul Măgurele și s-ar fi întors de la munte.

La volan se afla Ionuţ Cosmin Stoian (foto). Șoferul începător ar fi adormit la volan, după un drum lung, pe timp de noapte, notează observator.tv. Tânărul de 24 de ani avea permis de conducere din septembrie 2018.

Prietenul său, Gabriel Comănici (foto), se afla pe banchetă, în stânga, în momentul în care mașina s-a ciocnit violent de un copac de pe marginea drumului. Brașoveanul a fost găsit mort de salvatorii chemați de urgență la locul nenorocirii.

Un adolescent de 16 ani, tot din Turnu Măgurele, a scăpat ca prin minune. Băiatul se afla pe scaunul din dreapta faţă a maşinii și a fost rănit grav în accident. Tânărul a fost transportat de urgenţă la spitalul din Alexandria.

Citește și OPINIE/ PAH, despre bunătatea din pragul Sărbătorilor: „Caltaboșii n-aduc fericirea”

Post-ul FOTO | Accident grav în Teleorman, în ziua de Crăciun. Doi tineri au murit, un al treilea este la spital / FOTO&VIDEO apare prima dată în Libertatea.ro.