FOTO+VIDEO! Condamnat în Italia pentru agresiuni sexuale şi ELIBERAT RECENT din puşcărie, a fost cât pe ce să VIOLEZE o puştoaică de 14 ani!

58

FOTO+VIDEO! Condamnat în Italia pentru agresiuni sexuale şi ELIBERAT RECENT din puşcărie, a fost cât pe ce să VIOLEZE o puştoaică de 14 ani!

O fată de numai 14 ani a fost la un pas de a fi violată după ce a coborât din autobuz cu scopul de a ajunge acasă. Atunci a fost acostată de către Virgil Butacel, care a început să tragă de ea, în timp ce, potrivit unor surse, și-ar fi atins zona genitală. Copila a început să țipe, intervenind un bărbat. Precizăm că suspectul este cunoscut cu antecedente penale, cum ar fi furt, tâlhărie și viol.

Polițiștii din cadrul Secției 2, prin activități specifice, l-au prins în mai puțin de oră și l-au predat Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța. Astfel, la data de 10 ianuarie a.c., ora 22.00, oamenii legii au identificat un bărbat, de 42 de ani, care ar fi acostat o tânără, de 14 ani, din Constanța, în zona Campusului Universitar, situat pe bulevardul Aurel Vlaicu. Mai exact, minora a coborât din autobuz în stația din zonă și, imediat, Virgil Butacel s-ar fi năpustit asupra ei, începând s-o tragă de mână. În tot acest timp, potrivit unor surse, individul își atingea zona genitală. Alertat de țipetele victimei, un bărbat a intervenit, moment în care agresorul s-a îndepărtat în fugă de la locul faptei. Individul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, după care a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. În prezent, polițiștii constănțeni continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiuniii de tentativă de viol, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

În 2013 era suspectat de mai multe agresiuni sexuale în Italia

Așa cum este precizat și mai sus, Virgil Butacel este cunoscut cu antecedente penale. El a fost eliberat recent din penitenciar și este cunoscut pentru furturi, tâlhării dar și viol. Acesta a apărut și în presa italiană, în 2013, fiind suspectat atunci de săvârșirea mai multor agresiuni sexuale. Se pare că urmărea femeile, mai ales la finele de săptămână, după care le agresa sexual și le amenința cu moartea. Se pare că avea un obicei în a ataca femei care făceau jogging. Astfel, în iunie 2013, ”La Nuova di Venezia e Mestre” publica un articol prin care anunța că românul Virgil Butacel este pricipalul suspect. Nici în țară nu a fost mai ”cuminte”, motiv pentru care a tot stat prin pușcărie. Și acum, iată, nici nu fusese eliberat bine că deja a fost încătușat de oamenii legii.

Update: individul a fost arestat pentru 30 de zile.

Liliana CHIRU