Furtună la Cluj: copaci și stâlpi căzuți pe carosabil. Traficul spre Florești, îngreunat – FOTO

319

O furtună puternică, de nici o jumătate de oră, a făcut ravagii la Cluj-Napoca. Mai mulți stîlpi și copaci au fost doborâți de vânt și au căzut pe carosabil, iar pompierii au fost solicitați să intervină și la inundații în curțile unor case.

"Sunt foarte multe apeluri venite de la cetățeni. Colegii mei intervin să ridice stâlpi și copaci dărâmați de vânt pe străzile Paris, Scorțarilor, Cireșilor, iar pe strada Arad este o curte inundată. Dar primim în continuare solicitări de intervenție", a declarat Ciprian Cornea, reprezentant al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj

Și pe grupul de Facebook Info Trafic s-au postat imagini și filmulețe cu străzile inundate în urma ploii.

"Apă mare în față la Audi catre floresti…creeaza aglomeratie si către si de către Florești. Se trece destul de greu ca e mare apa", a scris o participantă la trafic pe Info Trafic județul Cluj

DN 1 inundat la intrare în Florești

Trafic îngreunat spre Florești

Sursa foto: Info Trafic jud. Cluj

Ploaia a făcut ravagii și în Florești. În zona străzii Eroilor, carosabilul a fost inundat. La fel și în capătul străzii Cetății. Pe grupul de Facebook Trăiesc în Florești, locuitorii au postat și fotografii în care arată că dacă ies din curți, apa le ajunge până la glezne.

Inundatie Floresti

Floresti Cetății

Floresti după ploaie

Sursa foto: grupul de Facebook Trăiesc in Floresti

Județul Cluj se află sub avertizare cod galben de furtuni, de duminică după-masă, până luni după-masă la ora 15:00. Potrivit meteorologilor, vor fi ploi abundente și instabilitate atmosferică accentuată.