G4Media: Marcel Ciolacu a respins listele candidaților pentru parlamentare de la Constanța

18

Surse din PSD au confirmat pentru G4Media că Marcel Ciolacu a respins lista cu propunerile de candidați trimisă de PSD Constanța. Conform surselor, nominalizările pentru candidații eligibili de la malul mării ar urma să fie făcute de la centru.

Tensiunile din PSD Constanța s-au ascuțit, joi, în contextul finalizării listelor pentru alegerile parlamentare din decembrie. Surse din partid au declarat pentru G4Media că cearta dintre social-democrați a atins cote maxime în momentul în care fostul primar al Constanței, Decebal Făgădău, și senatorul PSD Tit Liviu Brăiloiu au fost trași pe linie moartă, fiind nominalizați pe locuri puțin probabil eligibile: Decebal Făgădău pe locul 3 la Camera Deputaților, iar Tit Brăiloiu pe locul 2 la Senat.

În noaptea de joi, Felix Stroe, președintele PSD Constanța, a ieșit din sediul partidului să facă declarații presei, în timp ce, în spatele lui, Decebal Făgădău părăsea clădirea fără să facă declarații sau să îl salute pe Stroe, care tocmai le spunea jurnaliștilor că Decebal Făgădău este pe un loc „supereligibil”.