„Garcea” a intra în partidul AUR: Trebuie sa ștergem pe jos cu clasa politică de 33 de ani din România

62

Actorul Mugur Mihăescu, care a interpretat personajul Garcea, s-a alăturat partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR). Anunțul a fost făcut în urmă cu câteva zile de președintele formațiunii politice, George Simion, la postul de televiziune România TV.

În cadrul aceleași emisiuni, Mugur Mihăescu, acum antreprenor în Centrul Vechi al Capitalei, a comentat atitudinea Austriei pe tema aderării României la Spațiul Schengen, explicând și că a decis să nu mai accepte plata cu carduri de la bănci austriece și solicită clienților să folosească bani cash.

„Dacă clienții mei au carduri la bănci austriece, merg și scot cash de la bancomat. Nu am știut că și BCR este așa, dar se rezolvă într-o oră. Le spun angajaților să le spună clienților care au card BCR să meargă să scoată de la bancomat. Am fost în Viena, mi-a plăcut, nu-mi mai place. Putem să avem relații cu Austria, s-a dovedit, dar să își schimbe ei politicul, cum și noi trebuie sa ștergem pe jos cu clasa politică de 33 de ani din România. Vreți sa avem o Europa așa cum o clamam, și doar o clamam, unită? Poporul ăsta este format din homo sapiens, suntem bipezi. Daca ai coloană vertebrală, nu stai capră. Noi de 33 de ani am vândut tot: justiție, industrie, termocentrale”, a declarat Mugur Mihăescu la RTV, potrivit stiripesurse.

Foto: Inquam Photos / George Călin

Articolul „Garcea” a intra în partidul AUR: Trebuie sa ștergem pe jos cu clasa politică de 33 de ani din România apare prima dată în Main News.

Source: New feed