GELOZIE CRIMINALĂ: detaliile omorului de la Hârşova

85

GELOZIE CRIMINALĂ: detaliile omorului de la Hârşova

Individul care a șocat comunitatea din Hârșova sâmbătă, când a agresat până la moarte un bătrân în vârstă de 78 ani, a fost propus spre arestare preventivă! Conform surselor judiciare, pe fondul geloziei, Cătălin Drăghici, de 39 ani, l-ar fi agresat pe Ion Ion, producându-i leziuni ce au condus la deces. Evenimentul s-a produs la domiciliul victimei.

Care a fost mărul discordiei? Agresorul era convins că iubita lui şi victima întrețineau relații sexuale. Ce e drept, femeia se adăpostea la Ion Ion, pe fondul ameninţărilor pe care le primea de la Drăghici, un bărbat foarte gelos. Agresorul nu s-a putut împăca cu ideea că iubita sa l-a părăsit, așa că a decis să-și arate forța de bărbat, cauzându-i victimei mai multe lovituri la cap, totul sub privirile fostei iubite. Bătrânul de 78 de ani a murit, înecându-se cu propriul sânge, potrivit anchetatorilor.

A fugit de la locul faptei!

După ce a comis oribila crimă, criminalul a dispărut din peisaj, iar martorul ocular, în speță fosta concubină, a anunțat autoritățile. Cătălin Drăghici s-a predat la poliție după câteva ore, fiind propus spre arestare preventivă, la Tribunalul Constanța. Cel mai probabil, agresorul își va petrecere următoarea lună în spatele gratiilor.

Mirela Sorina PASCAL