Generator de curent din ARGEŞ, trimis la Ialomiţa

74

Pe fondul fenomenelor meteorologice periculoase, caracterizate prin vânt puternic și depunere de gheață pe stâlpi și cabluri, în județul Ialomița s-au înregistrat avarii importante la rețeaua de alimentare cu energie electrică.

Pentru asigurarea necesităților populației din zonele afecatate, Inspectoratul General pentru Situaţii de urgenţă a dispus dislocarea în județul Ialomița a 16 containere de mare capacitate – generatoare de curent electric. Unul dintre acestea a plecat de la noi din judeţ, de la ISU Argeş.

Astfel, un echipaj cu un container de mare capacitate generator de curent electric s-a deplasat astăzi spre zona Urziceni.

Generatoarele ISU au o capaciate de 450 kVA și permit aprovizionarea temporară a unor localităţi cu energie electrică în cazul în care reţeaua publică cedează din cauza vremii neprielnice – precizează reprezentanţii ISU Argeş.

Transport generator de mare capacitate

Citeşte şi

Subprefectul de Argeş şi-a pus pe Facebook carnetul de pionier Lavinia Năstase, ameninţată cu CONCEDIEREA! Radic Star face o nouă fabrică ŞOFERI VINOVAŢI pe DRUMURI care UCID! ÎNŞELĂTORIILE L-AU COSTAT 5 ANI DE LIBERTATE! BANII DIN FURT, „SPARŢI” LA PĂCĂNELE Taximetrist INTOXICAT în maşina defectă! LE-AU RUPT OASELE ÎN STAŢIA DE MAXI TAXI! TÂNĂR din BASCOV, CAMPION JUDEŢEAN LA FURTURI!