Giovanni Becali, nemilos în prima intervenție televizată după eliberare: „Ce să-mi reproșeze Gică Popescu? Când împărțeam banii a fost bine?”

169

Giovanni Becali, nemilos în prima intervenție televizată după eliberare: „Ce să-mi reproșeze Gică Popescu? Când împărțeam banii a fost bine?”

Giovanni Becali, 67 de ani, a vorbit din nou. După aproape 5 ani, perioadă în care mare parte din timp și-a petrecut-o la închisoare, unde a ispășit două condamnări. Una în Dosarul Transferurilor și cealaltă pentru mituirea judecătoarei Geanina Terceanu.

Ioan Becali a vorbit pe larg despre relația lui cu Gică Popescu, om de fotbal la rândul său condamnat în Dosarul Transferurilor:

„Nu mi-a reproșat nimic. E adevărat că eu am simțit... Săracul, nu era obișnuit cu chestiile astea. Pentru mine nu a fost un șoc ce s-a întâmplat, dar pentru Popescu chiar a fost!

Dar niciodată nu o să spună că din cauza noastră. A fost cu noi, a fost tovarășul nostru. Am luat bani. A fost bine când i-am numărat, a fost bine când i-am împărțit, a fost bine când intrau în conturi. Eu am venit de pe stradă. Am stat la Napoli, d-asta mi se mai spune mafiotul. A trebuit să-mi câștig existența la 20 și ceva de ani din stradă! Dar eu nu sunt mafiot. Mafiot înseamnă ală care face și desface. Dar Giovanni Becali a plătit cu pușcăria în România! Mourinho, Messi și Ronaldo ce-au făcut în Spania? Și-au plătit amenda și sunt bine mersi acasă".

sursa: gsp.ro