Gwyneth Paltrow afirmă într-un interviu că a distrus “atât de multe relații”

270

Gwyneth Paltrow a discutat miercuri despre viața ei amoroasă în cadrul podcastului "Girlboss Radio" cu Sophia Amoruso și a mărturisit că simte vinovată pentru că a distrus multe dintre relațiile sale din trecut, relatează joi agenția de știri UPI.

0fd63e83-3883-4515-8362-3f5767e93116

Sursa foto: Gwyneth Paltrow / Facebook

"Am distrus atât de multe relații, atât de multe", a spus actrița în cadrul interviului.

"Sunt o prietenă destul de bună, o soră, o fiică și o mamă bună, dar pot fi cel mai vulnerabilă când vine vorba de felia romantică a 'plăcintei' și să o distrug. A fost nevoie de multă muncă pentru a ajunge în stadiul în care să am o relație romantică bună", a adăugat ea.

Sophia Amoruso l-a menționat pe Brad Pitt printre bărbații cu care Gwyneth Paltrow a avut relații, iar actrița de 44 de ani a răspuns: "Am distrus lucrurile cu Brad".

Paltrow și Pitt au avut o relație de peste doi ani și au fost chiar logodiți înainte de a pune punct legăturii lor, în 1997. După aceea, la sfârșitul anilor '90, vedeta a avut o relație cu mai multe pauze cu Ben Affleck, până când cei doi s-au despărțit definitiv în 2000.

Anterior, Gwyneth Paltrow a declarat în show-ul lui Howard Stern că Ben Affleck era "super inteligent și foarte, foarte talentat, dar nu se afla în acel moment din viață potrivit pentru a avea o prietenă".

Relația cea mai lungă a actriței a fost cea cu solistul trupei Coldplay, Chris Martin, cu care are doi copii și cu care a fost căsătorită timp de zece ani înainte de a divorța, în 2016. Gwyneth Paltrow are în prezent o relație romantică cu Brad Falchuk, potrivit UPI.

AGERPRES/(AS — autor: Florin Ștefan, editor: Florin Bădescu, editor online: Simona Aruștei)