Holograf, Compact şi Iris se reunesc pe scenă, la Arenele Romane

448

Trio-ul de aur al rock-ului românesc, Iris – Holograf – Compact, se reunește în spectacolul “Ca pe vremuri”, la Arenele Romane. Acesta va avea loc pe 15 iunie 2017, la ora 18, timp de cinci ore, fără întrerupere.

Timp de 5 ore fără întrerupere, artiștii care au împărțit sute de zile de distracție și amintiri de neuitat, aceleași scene, aceiași fani, vor transforma din nou, ca de fiecare dată, și acest concert într-o adevărată petrecere.

Holograf, “Banii vorbesc”. Compact, “Fata din vis”. Iris, “Cine mă strigă în noapte”

Hituri precum ‘Fata din vis’, ‘Cântec pentru prieteni’ (Compact), ‘Baby’, ‘Cine mă strigă în noapte’ (Iris), ‘Banii vorbesc’. ‘Să nu-mi iei niciodată dragostea’ (Holograf) vor răsuna de pe scena Arenelor Romane. Şi de pe buzele miilor de nostalgici, care își vor depăna amintirile cele mai dragi alături de trupele de suflet ale adolescenței.

Cei care au crescut și s-au îndrăgostit pe muzica lor, au trăit momentele rebele și libertine ale tinereții sau și-au dezlănțuit energia pe muzica rock, sunt așteptați să retrăiască, la Arenele Romane, ca pe vremuri, povestea celor mai puternice amintiri, alături de prietenii cei mai dragi.

Biletele se găsesc pe www.iabilet.ro (https://goo.gl/wiHFgs) și în magazinele Flanco și au preț redus până pe 30 aprilie 2017.

Parteneri media: Rock FM, AGERPRES, Gazeta Sporturilor, Femeia., Femeia de azi, unsitedemuzica.ro, infomusic.ro, iconcert.ro, traiestemuzica.ro.

Postari Similare EUROVISION Mandinga, “Zaleilah” s-a calificat în finala de sâmbătă Concurentii calificati din prima semifinala: Romania, Moldova, Irlanda, Islanda, Rusia, Ungaria, Albania, Cipru, Grecia si EUROVISION Semifinala 1. Live commentary Iată că în această seară avem din nou o semifinală Eurovision, încă una în care EUROVISION Mandinga la răscruce de carieră Pentru ca să ajungă la Baku, prestigioasa formaţie românească Mandinga a făcut un dramatic compromis. EUROVISION Elvetia: Sinplus – Unbreakable Sinplus pare o trupă venită direct din muzica PopPunk a anilor 80, post The Cure. EUROVISION Baku Ordinea de intrare în concurs. Semifinalele Anul acesta, concursul Eurovision este din nou foarte slab, iar prima semifinală este de-a dreptul Loteria aparentă Eurovision Romania Nebunia însă începe puţin mai la vale, odată cu conţinutul scandalos al punctului 11 din Cristi Minculescu a trecut printr-un transplant reusit de ficat Intervenţia chirurgicală pe care a suportat-o, astăzi, Cristi Minculescu s-a încheiat cu succes la ora Iris, “Sa nu crezi” (HardRock, dinamita muzicală) Cristi Minculescu, vocalul trupei Iris, suferă de boala polichistică hepato-renală şi are nevoie de un Lista vocilor si specialistilor de la Eurovision 2011 Tanti Marina ne pregateste o editie la care momentele cele mai importante vor fi camuflate MUZICA: Cerbul de Aur ramane berc-n juriu si-n vedete internationale (Anchetatorul Monden) Dupa Super-Festivalul Callatis, de la Mangalia, de anul acesta, finantat de PSD, sub inaltul patronaj