Horia Brenciu a intrat pe teritoriul lui Ștefan Bănică jr!

195

Horia Brenciu a intrat pe teritoriul lui Ștefan Bănică jr!

Ștefan Bănică Jr şi Horia Brenciu

Ștefan Bănică Jr. este pe cale s-o pensioneze pe ”Veta” din cauza lui Brenciu! La primul concert de Crăciun din cariera sa, la Sala Palatului, fostul antrenor de la Vocea României se dovedește recordman la vânzări de bilete, scrie Libertatea.

”Mă calci pe nervi” este piesa din repertoriul său pe care i-o dedică mai nou Ștefan Bănică Jr. lui Horia Brenciu. Acesta vrea să atace recordurile solistului înnebunit după rock ’n’ roll și monopolul acestuia în materie de spectacole dedicate Crăciunului. Pentru prima oară în caiera sa, Brenciu va cânta în decembrie, la Sala Palatului (locul unde Bănică jr. a făcut istorie ca recordman la vânzări de bilete, în ultimii 14 ani) și semnele că va fi un spectacol de succes se văd deja.

Intrarea lui Brenciu în acestă cursă a orgoliilor s-a dovedit una spectaculoasă, căci, până în acest moment, la casa de bilete a Sălii Palatului, Brenciu este lider incontestabil la vânzări de bilete iar organizatorii evenimentului de pe 9 decembrie se gândesc la programarea unui nou show, tot în luna Crăciunului. Lună când Bănică a anunțat deja două spectacole, pe 15, respectiv 16 decembrie a.c.

Vremurile bune când biletele la spectacolele de Crăciun ale lui Bănică Jr. se vindeau ca pâinea caldă s-au cam dus poate și datorită ”mondenizării” excesive a activității sale profesionale prin intermediul micului ecran. 2008 a fost cel mai bun an din istoria concertelor de iarnă ale lui Bănică Jr. Atunci a reușit să umple Sala Palatului de șapte ori consecutiv, record încă neegalat de vreun artist român.

Devenind chiar și pentru ei destul de evident faptul că, amândoi, împart cam același segment de public, între foștii jurați de la X-Factor, Ștefan Bănică Jr. și Horia Brenciu se dă o luptă ascunsă pe săli de spectacole și spectatori, care durează de ani buni. Anual, ambii artiști își fac turneele în aceeași perioadă (octombrie, noiembrie) și, mai nou, pentru prima oară, se bat și pe zilele dinaintea Crăciunului, la Sala Palatului.