Horoscop 25-31 octombrie: 29 octombrie – cea mai bună zi!

51

Întâlnirea dintre Mercur și Jupiter predispune la bun simţ, armonie a ideilor şi a credințelor. Acest aspect este excelent pentru educaţie, contact, decizii, călătorii şi probleme juridice. Pot apărea angoase, care măresc grija de a se realiza intelectual a oamenilor ”atinși” de aceste energii.

Mercur tranzitând zodia Scorpionului predispune la exacerbarea curiozității sexuale. Se recomandă canalizarea acestei energii către activități creative. Astfel, oamenii ”atinși” de aceste energii astrale își pot dezvolta capacitatea de deducţie şi de analiză şi, de asemenea, pot dobândi un anumit ”fler” financiar, care-i va ajuta în afaceri.

* Berbec

Saturn se ocupă cu stabilizarea situației în care se află acum nativii. Ei se pot focaliza pe o soluție rapidă, care va avea efect și pe termen lung. Berbecii trebuie să rămână optimiști, lucrurile vor merge spre bine.

29 octombrie este ziua cea mai bună pentru a prezenta o nouă soluție șefului sau unui client important. Soarele și Saturn se întâlnesc acum și oferă beneficii pe termen lung nativilor. Este o zi perfectă pentru împărtășirea visurilor.

Mercur și Jupiter își unesc forțele pe 29-31 octombrie și aduc unele dintre cele mai favorabile zile pentru finanțele Berbecilor. Doar să considere că merită, altfel pot apărea efecte secundare.

* Taur

Sâmbătă, 27 octombrie, este o zi bună pentru reluarea unor discuții oprite din diferite motive. Odată cu îndepărtarea de emoțiile Lunii Pline, Saturn îi ajută pe Tauri să fie mai calmi și mai realiști. Ei ar putea afla o soluție pe termen lung. Pentru o rezolvare fericită, ziua de luni, 29 octombrie, ar fi foarte bună. Cu condiția ca Taurii să poată aștepta atât de mult.

Jupiter tranzitează Casa relațiilor Taurilor și intră în conjuncție cu Mercur, planeta angajamentelor și contractelor. În cele din urmă, nativii vor decide asupra valorii relației în care se află acum. Dacă sunt fericiți în actuala relație și doresc să-și reînnoiască angajamentele, aceasta este ziua.

* Gemeni

Saturn urmărește evenimentele sălbatice care domină această perioadă din octombrie. Sâmbătă, 27 octombrie, Soarele va depune eforturi pentru a liniști lucrurile. Specialitatea lui Saturn este de a aduce rațiune și logică, stabilitate și un sentiment de structură pentru tot ce atinge.

Cea mai bună zi a lui octombrie este luni, 29 octombrie. Mercur se alătură lui Jupiter, conjunctură care poate fi fructificată și mai devreme, în weekendul 27-28 octombrie.

Gemenii sunt pe val dacă au de făcut prezentări, au întâlniri, au de scris sau dacă trebuie să fie creativi. Proiectele orientate spre comunicare vor merge bine acum, precum și orice proiecte care implică telecomunicații, aplicații, contracte, vânzări, scriere de coduri, relații publice, publicitate, marketing, transport maritim, poștă și scurtă călătorie rapidă.

Vânzarea sau achiziția de proprietăți va merge bine pe 29 octombrie.

* Rac

Cea mai bună zi a lunii octombrie este 29. Mercur și Jupiter se aliniază în Scorpion, în Casa dragostei adevărate și a creativității. Sentimentele sunt frumoase, curate, iar Racii singuri pot întâlni pe cineva nou. Atracția va fi foarte puternică. Cei care se află într-o relație se gândesc acum la probleme privind sarcina, nașterea, plăcerea de a avea copii.

Racii care lucrează în domeniul creației vor găsi idei noi pentru proiectul în care sunt implicați.

Sfârșitul lui octombrie este optim pentru călătorii. Luna tranzitează zodia Racului ajutând nativii să obțină exact ce doresc. Ei pot avea o zi de weekend deosebită împreună cu iubitul/ iubita lor pe 27 octombrie.

* Leu

Semnarea unor documente, încheierea unor înțelegeri, anumite promisiuni făcute, toate acestea sunt activități ce trebuie lăsate pentru 29 octombrie, când Mercur și Jupiter își îmbină forțele. Leii pot merge la shopping pentru obiecte legate de casă. Pot găsi piesa de mobilier pe care au căutat-o la un preț atractiv.

Nativii implicați în activități imobiliare pot obține un preț foarte bun pe 29 octombrie, dacă vând sau dacă au de gând să cumpere. Acum se deschid căi noi pentru ei. Pot găsi o chirie în străinătate sau pot afla pașii pe care trebuie să-i parcurgă pentru asta.

Leii își pot face planuri împreună cu partenerul lor. Unele dintre ele vor cădea, dar planificarea se va dovedi plăcută.

* Fecioară

Călătoria în scop de afaceri se poate desfășura cel mai bine luni, 29 octombrie. Clienții cu care lucrează Fecioarele vor avea multe întrebări, dar nativii sunt pregătiți cu informații exacte. Cei mai mulți dintre ei vor ajunge la un acord.

Jupiter și Mercur conlucrează intens pe 29 octombrie și vor proteja interesele nativilor.

Venus, retrograd până pe 16 noiembrie, va avea două influențe diferite asupra Fecioarelor. În primul rând, pot fi amânate plățile datorate, fie de la companii de asigurări, clienți sau de la fostul/ fosta, fie în legătură cu aprobarea unui împrumut, fie pentru o cerere pe care au făcut-o pentru studii universitare.

* Balanță

Toate planetele retrograde sugerează să priviți înapoi, nu înainte. Nu trebuie luate în seamă, dar este bine ca Balanțele să nu lanseze ceva nou decât după 6 decembrie.

29 octombrie reprezintă o oază astrologică între efectele planetelor retrograde. Balanțele pot avea acum discuții și pot acumula informații. De menționat că Venus și Marte nu vor retrograda deloc în 2019.

Unii dintre nativi pot primi o invitație la un eveniment la sfârșitul săptămânii, 26-28 octombrie. Poate că doresc să participe, dar se îngrijorează de costurile implicate. Din fericire, Mercur și Jupiter se vor alătura luni, 29 octombrie. Deci, în câteva zile, nativii se pot bucura de un nou flux de numerar. Saturn ajută la stabilizarea șanselor financiare.

* Scorpion

29 octombrie este una dintre cele mai bune zile din octombrie din punct de vedere astrologic. Mercur se unește cu Jupiter în Scorpion. Este ziua ideală pentru a semna un contract, pentru a călători, pentru a face o prezentare, pentru a-și apăra teza, a susține un discurs sau a anunța data publicării cărții.

De asemenea, Scorpionii se pot folosi de energia din 29 pentru a solicita o ipotecă sau pentru a vinde o casă.

Dacă o relație înseamnă ceva pentru ei, Scorpionii trebuie să trateze cu atenție acest moment. Dacă au de dat un răspuns, 29 octombrie este momentul optim. Planeta de comunicare, Mercur, va orbita la braț cu Jupiter, ajutându-i pe nativi să-și afle cuvintele perfecte pentru a obține un rezultat frumos, benefic.

* Săgetător

Mercur și Jupiter se află în conjuncție în Scorpion pe 29 octombrie, tranzitând Casa chestiunilor confidențiale a Săgetătorilor. Aceștia își pot planifica o excursie în weekendul premergător zilei de 29 octombrie. Dacă luni, 29 octombrie, se află în afara orașului unde locuiesc, se va dovedi foarte benefic pentru nativi.

Această zi de cinci stele este perfectă pentru semnarea unui contract, prezentări sau participarea lor la un interviu.

Venus este retrograd și la sfârșitul lui octombrie. Produsul sau serviciul pe care Săgetătorii doresc să-l lanseze și are drept clienți femeile se poate lansa după 6 decembrie.

* Capricorn

27-29 octombrie este intervalul perfect pentru un weekend de trei zile. Călătoriile și comunicările de orice fel sunt acum pline de energii pozitive.

Pe 29 octombrie, Mercur și Jupiter sunt în conjuncție în Casa speranței și a dorințelor Capricornilor, tranzitând semnul Scorpionului. Între timp, un prieten poate oferi sfaturi valoroase.

29 octombrie poate fi o zi folosită pentru a ține unui discurs, pentru a încheia un contract, pentru a trimite un raport sau un manuscris, pentru a cumpăra sau vinde ceva scump, pentru negocierea unei înțelegeri sau pentru călătorii.

Capricornii care au ignorat sentimentele de dragoste în ultima perioadă au acum ocazia de a recupera în fața partenerului.

* Vărsător

Luni, 29 octombrie, e un aspect astrologic deosebit pentru cariera nativilor. Mercur este în conjuncție cu Jupiter, ajutând Vărsătorii să impresioneze orice VIP. În această zi, ei vor da peste o oportunitate solidă pentru viitorul lor.

Pot primi invitație la un interviu pentru care au aplicat cu mai mult timp în urmă. Să aleagă ziua de luni, 29 octombrie, pentru a fi intervievați!

Soarele, Mercur, Venus și Jupiter se află în Casa profesioniștilor Vărsătorilor. Noiembrie se anunță foarte bun pentru cariera lor. Ei pot începe de pe acum să-și îmbunătățească CV-ul și materialele pe care le pot arăta unui potențial angajator.

* Pești

Pentru Pești, cea mai bună parte a lunii octombrie este sfârșitul acesteia. Pe 29, când Mercur se află în conjuncție cu Jupiter, se declanșează energii care susțin orice proiect orientat spre comunicare sau pentru călătorii, mai ales dacă profitul este motivul.

Peștii au weekendul 27-28 octombrie pentru a-l petrece împreună cu iubitul/ iubita lor.

Chiar dacă Venus este retrograd, energia conjuncție Mercur-Jupiter topește orice inadvertențe.

Nativii care au nevoie de numerar ar putea să-și închirieze camera nefolosită din casă. Dacă afacerea pe care o conduc le solicită Peștilor multă muncă la sfârșitul lui octombrie, vor rezulta profituri bune.

The post Horoscop 25-31 octombrie: 29 octombrie – cea mai bună zi! appeared first on Stiri.