Horoscop la Centenarul ocultat

73

Motto: ”Este mai ușor să înșeli oamenii decât să-i convingi că au fost înșelați” – Mark Twain.

Încă din 2017, pe teritoriul României a început frenezia ”Centenarului”. Începând cu capii societății și până la ultimul cerșetor, toți românii, turiștii care vizitează România, diaspora, au început să rezoneze cu centenarul. Ce e ăla? Cei mai mulți au o ezitare înainte de a răspunde. Dar această desfășurare de forțe manipulatorii au șters din inconștientul colectiv al neamului românesc aproape toate amintirile acestuia de până la 1918! Nu a rămas un gol, dacă la asta vă gândiți. Au fost ”plantate” alte ”amintiri”!

Pe 1 decembrie 2018, România, în forma actuală de organizare, există de 36.525 de zile. Analizând astrologic data oficială a nașterii României, 1 decembrie 1918, la Alba Iulia, ora 7 dimineața, când au început Sfintele Slujbe în Biserica Creștin-Ortodoxă și Catolică, se observă că țărișoara noastră și-a început ”noua” existență sub semnul Săgetătorului, având ascendentul în Săgetător.

* Luna în Scorpion

Având Luna în Scorpion, nativii preferă să trăiască sub masca misterului și a mizeriei. Misticismul religios prost înțeles și aplicat, a se vedea Garda de Fier, combinat cu pragmatismul comunist ce a urmat a cuprins întreg teritoriul României. Rezultatele acestui cocktail otrăvitor se văd mai ales după Loviluție.

FOTO: România rupându-şi cătuşele pe Câmpia Libertăţii, Constantin Daniel Rosenthal.

* Născută în Săgetător

Dacă analizăm sumar profilul nativului Săgetător, observăm că acesta este o persoană bună, utilă, generoasă, binevoitoare, nobilă, comunicantă, plină de umor, echitabilă, conciliantă, îndrăgită de călătorie și tolerantă. Analizând la rece românii de până acum 20 de ani, se pot constata asemănări.

Când vine vorba de punctele slabe ale Săgetătorilor, vorbim despre neglijență, extravaganță, aroganță, zădărnicie, groază, corupție, nedreptate, aventură și ipocrizie. Altfel spus, ce se întâmplă cu preponderență după Revoluție în țară. De la știrile tv și până la experiențele zilnice ale fiecărui român.

* Personalități din Săgetător

Dacă ne uităm după personalitățile născute în Săgetător, se poate spune că avem ceva din măreția lui Beethoven, ”cântăm” pentru mafie precum Frank Sinatra, încă mai știm să facem haz de necaz ca Mark Twain, trăim tragismul lui Edith Piaf și am fost obiect de troc între Stalin și Churchill, ambii născuți în această zodie.

* Ascendentul tot în Săgetător

Cei născuți cu ascendentul în Săgetător au de mici dorința de a vizita țări, de a trăi în diferite tipuri de culturi, de a avea noi experiențe. Lumea largă fascinează născuții cu Ascendentul în Săgetător. Ei sunt dornici să-și deschidă mintea, să-și lărgească orizontul și să-și amăgească curiozitatea.

Nimic mai adevărat decât cele de mai sus. Dacă am crede în teoria conspirației, în statul de drept masonic, am putea spune că nu întâmplător a fost aleasă această dată pentru nașterea acestei țări.

Dacă ne uităm pe statisticile din perioada interbelică, peste 200.000 de români au plecat către ”Ţara făgăduinţei” atunci. Drumul până în America a însemnat pentru primii imigranţi români o călătorie de o lună de zile. Plecau cu căruța din satele sărace transilvănene, mergeau cu trenul până în porturile din Germania şi traversau Atlanticul cu vapoare care făceau curse regulate Europa-America.

În perioada comunistă, peste 200.000 de evrei și peste 200.000 de sași și șvabi au părăsit România. Acestea sunt date oficiale. Dacă mai adăugăm un spor de 30% la cele de mai sus, ne apropiem de o valoare reală.

A existat și imigrarea forțată, de tipul ”dacă-i musai, cu plăcere”, în Siberia. Conform datelor recensământului oficial al URSS din 1989, în Siberia existau 3.352.352 de moldoveni şi 146.071 de români. Adică echivalentul unei capitale de județ din România.

Cei născuți cu Ascendentul în Săgetător caută în mod constant scopul vieții și ceea ce ține lumea împreună. Adevărul trebuie să fie acolo – încă speră să găsească niște răspunsuri!

Cei cu Ascendent în Săgetător au un bun simț al solidarității sociale și al intuiției pentru sentimentul de soliditate. Conform datelor ONU din 2016, oficial, Romania este pe locul IV în Europa la numărul de cetățeni care trăiesc în afara țării. Avem peste 3,4 milioane de romani plecați la muncă în străinătate ori stabiliți definitiv acolo, cu tot cu familii.

* Astrologie kharmică

Momentul 1 decembrie 1918, Alba Iulia, avea Saturn, planeta kharmei, în Leu, tranzitând Casa a 9-a.

Regretatul astrolog D. Ciupercă susținea că nativul care are Saturn în Leu ”are de învățat lecţia stăpânirii orgoliului propriu şi a aroganţei”. Pare ceva imposibil pentru o națiune. Sau posibil pentru o națiune care suferă în permanență până va învăța ceva. Sau, cum a recitat Poetul, ”de aproape două mii de ani ni se predică să ne iubim, iar noi ne sfâșiem.

În ceea ce privește Saturn în Casa a 9-a, D. Ciupercă afirma: ”Lecţia priveşte sfera filosofică şi spirituală şi/sau călătoriile. Individul este cu siguranţă prea materialist şi va trebui să se deschidă concepţiilor spirituale şi esoterice. Dacă nu va evolua, se vor produce eşecuri materiale”. No comment!

* Astrele la Centenar

Calitatea vieții: se recomandă forțarea/găsirea unei căi complet noi, care va fi plină de satisfacții pentru toată lumea sau măcar pentru o majoritate. Credința în propriile idei, evaluarea fezabilității și fermitatea de a păstra noul drum constituie secretul pe termen scurt pentru o perioadă de stabilitate. Nu se recomandă alegerile dificile. Națiunea poate primi un suport neașteptat. Acesta trebuie acceptat fără rezerve.

Venus în opoziție cu Uranus va scoate în evidență intuiția oamenilor și aspectele artistice vor fi susținute. Ceea ce se vede pe toate drumurile proaspăt asfaltate, pe stadioane, Case ale culturii, tembeleziuni, școli, parohii și alte asemenea. Majoritatea vor deveni disprețuitori ai rutinei și vor alege romantismul. Această aniversare națională stă sub semnul lui Venus care grăbește deciziile spre căsătorie a cuplurilor, dar și spre separare, divorţ, câştiguri bruşte și, atenție!, pierderi prin femei.

Mercur în Scorpion va stimula mentalitatea de tip sceptic, secretiv, inteligent , dar crud și nemilos. Metodele de exprimare susținute de Mercur în Scorpion sunt tranşante, chiar dureroase, intolerante, diplomatice – a se citi electorale. Discursurile din această zi vor confirma asta.

Luna se află în tranzit prin Balanță, susținând personalitățile magnetice, hotărâte, chiar fanatice – vezi sfințirea Catedralei Neamului cu câteva zile înainte -, senzitive.

Luna în Balanță de Centenar susține personalitățile prietenoase, ospitaliere, tolerante. Sperăm că Luna, fiind mai aproape de Terra, va domina celelalte influențe astrologice, iar ospitalitatea nu se va rezuma doar la fasolea cu ciolan, micii și sarmaleel din mijlocul piețelor.

* Horoscop de decembrie

Începutul lui decembrie stă sub semnul cuadraturii Soare-Marte. Acest aspect creează o energie foarte tensionată, în interiorul căreia se caută expresii printr-un anumit tip de acțiune, cum ar fi sportul, sexul sau luptele. Fiecare simte că trebuie să facă ceva tot timpul. Obstacolele în auto-afirmare trebuie să fie depășite cu curajul natural și duhul de luptă, dar acest lucru poate duce la eșecuri, frustrare și lupte.

Marte în conjuncție cu Neptun pe 7 decembrie predispune la pasiune, romantism și fascinație. Majoritatea oamenilor vor avea o aură specială care poate umple o cameră. Magnetismul fiecăruia poate atrage oamenii la nivel fizic, sexual și mental, dar, mai presus de toate, energia spirituală puternică poate fie să atragă, fie să-i sperie pe ceilalți oameni.

Unii pot simți că au un scop special în viață sau o chemare spirituală. Pot avea experiențe ciudate în lumea spirituală și pot deveni un războinic spiritual. Nativii foarte sensibili și care se sperie ușor, trebuie să-și ia măsuri de precauție. Cei care sunt încrezători în sine sau consideră că sunt conștienți de sine și au evoluat ar trebui să se bucure de această excursie spirituală.

La mulți ani fericiți, România!

La mulți ani tuturor românilor de pretutindeni!

The post Horoscop la Centenarul ocultat appeared first on Stiri.