Hoţ prins după ce furase şapte portofele în centrul Piteştiului, la Simfonia lalelelor

173

Ieri, în ultima zi a Simfoniei lalelelor, polițiștii Secției 1 din Pitești au depistat în flagrant delict, în zona centrală din Municipiul Pitești, un bărbat de 31 de ani din Slatina, în timp ce încerca să sustragă un portofel din bagajul de mână al unei persoane, anunţă Poliţia Argeş printr-un comunicat de presă.

Din cercetări polițiștii au stabilit că bărbatul, profitând de neatenția persoanelor vătămate care se deplasau în zone aglomerate fără a acorda atenție modului în care își poartă bagajele de mână, ar mai fi sustras mai multe portofele.

Hoţul din Slatina a furat en gros, profitând de aglomeraţia de la Simfonia lalelelor

Hoţul din Slatina a furat en gros, profitând de aglomeraţia de la Simfonia lalelelor

Prejudiciul stablit până la acest moment este de peste 2.300 de lei, șapte portofele fiind recuperate.

Față de bărbatul în cauză a fost luată măsura reținerii pe bază de ordonanță pentru 24 de ore. Respectivul urmează a fi prezentat, în cursul zilei de azi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale. Poliţiştii de la secţia 1 bănuiesc că respectivul ar mai fi furat şi de alte persoane care, din varii motive, nu au depus (însă) plângeri în acest sens.

imaginea este de arhivă

(Visited 35 times, 35 visits today)

Citeşte şi

Arhiepiscopul Calinic, marele absent de la Simfoni... Figuri ilustre la Simfonia Lalelelor Piteşti: prim... Livada de lămâi din Slobozia, o afacere care-ţi la... Albinele lui nea Ion au polenizat Simfonia Lalelel... Sfaturi pe care ni le dau poliţiştii, ca să ne put... Un leu panseluţa, doi lei petunia În centru – Simfonia Lalelelor, în Războieni... Richard Clayderman concertează poimâine la Piteşti... Programul complet al Simfoniei Lalelelor 2018