Hunedoara: Peste 300 de motociclişti la startul competiţiei de Hard Enduro – EnduroPanorama 2021

3
Peste 300 de motociclişti din ţară, Europa şi din Africa de Sud au participat miercuri la startul oficial al competiţiei Hard Enduro - "EnduroPanorama" 2021, concursul fiind programat să aibă loc până pe 12 iunie pe trasee din Ţinutul Pădurenilor.

 

Sursa foto: Prefectura Hunedoara

Alături de concurenţi s-a aflat şi prefectul de Hunedoara, Călin Marian, el însuşi un pasionat de motociclism, care le-a urat succes motocicliştilor şi le-a recomandat să viziteze zonele turistice din judeţ.

"Această competiţie cu participare internaţională este un bun prilej de promovare a judeţului Hunedoara. Vă asigur că zona noastră are locuri minunate, cu oameni deosebiţi cărora le puteţi fi oaspeţi oricând. Noi, autorităţi judeţene sau locale, vă aşteptăm oricând şi vă stăm la dispoziţie pentru a petrece zile frumoase aici", a declarat prefectul judeţului Hunedoara.

Sursa foto: Prefectura Hunedoara

Competiţia de motociclism, ajunsă la cea de-a XIII-a ediţie, este organizată de Clubul "Haita" Deva şi pensiunea "Panorama" din comuna Ghelari, împreună cu Federaţia Română de Motociclism. Concursul a fost inclus, din acest an, în calendarul competiţional mondial. AGERPRES/(AS - autor : Sorin Blada, editor: Karina Olteanu, editor online: Adrian Dădârlat)