IGPR: Suspect de trafic de droguri arestat în urma unor percheziţii efectuate în judeţele Arad şi Bihor

44
Un bărbat în vârstă de 33 de ani, prins în flagrant în timp ce oferea spre vânzare comprimate de ecstasy, a fost arestat pentru trafic de droguri de mare risc, în urma unor percheziţii efectuate în judeţele Arad şi Bihor, a anunţat, vineri, Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

Potrivit unui comunicat al IGPR, flagrantul a fost organizat de poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate, sub coordonarea procurorilor DIICOT din Arad.

"La data de 9 ianuarie 2020, a fost depistat în flagrant delict un bărbat de 33 de ani, din judeţul Bihor, pe raza localităţii Chişineu-Criş din judeţul Arad, în timp ce ar fi oferit spre vânzare comprimate de ecstasy. Totodată, au fost efectuate două percheziţii domiciliare pe raza celor două judeţe, fiind descoperite şi indisponibilizate în vederea cercetărilor 130 de comprimate de ecstasy şi 10 grame de amfetamină", se precizează în comunicat.

Conform aceleiaşi surse, la percheziţii au mai fost descoperite diverse obiecte întrebuinţate pentru înfiinţarea şi întreţinerea de culturi de droguri de risc, de tip "indoor".

Tribunalul Arad a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbatului de 33 de ani, în dosar fiind continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de mare risc. AGERPRES/(AS - autor: George Onea, editor: Claudia Stănescu, editor online: Gabriela Badea)