Incendiu într-un apartament, în Km. 4-5! O femeie şi o fetiţă AU MURIT!

315

Incendiu într-un apartament, în Km. 4-5! O femeie şi o fetiţă AU MURIT!

Un incendiu a izbucnit la un apartament situat într-un bloc zona Kilometrul 4-5 din Constanţa. Potrivit primelor informaţii oferite de pompierii ISU Dobrogea, ar fi avut loc un incendiu, urmat de explozie.

Se pare că un bărbat ar fi reuşit să iasă din casă cu unul dintre copii, însă soţia şi un al doilea copil ar fi rămas în casă! Din câte se pare, femeia şi fetiţa acesteia au murit carbonizate!

Un copil de aproximativ 4 ani a fost preluat de un echipaj Smurd C, intubat, alți 2 bărbați – preluaţi de ambulanţe şi tratați cu oxigen, iar o bătrâna a ajuns în grija unei autospeciale de tip Smurd B şi tratată, la rândul ei, cu oxigen.

Update

În primă fază, vecinii au spus că este vorba despre o familie: soţ, soţie şi doi copii, fete (de un an şi jumătate şi 4 ani). Însă, se pare că nu este aşa, iar bărbatul care a reuşit să iasă din casă cu copilul de 4 ani este un vecin. Acesta se numeşte Paul şi, când a văzut incendiul, a spart uşa şi a reuşit să iasă cu minora. Din păcate, mama fetelor a fost găsită moartă, alături de minora cealalată, în sufragerie. Menţionăm şi faptul că, la un moment dat, s-a auzit o explozie, însă se conturează tot mai tare varianta că un televizor ar fi "pocnit" şi asta pentru că aparamentul în cauză dar şi celelalte vecine nu par a fi afectate de explozie. Autorităţile au declanşat cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut tot.

Fetiţa de 4 ani, care se află în stare critică, intubată, va fi transportată la o unitate spitalicească din capitală.

La faţa locului a fost şi unul dintre subprefecţi.

A.C. L.C.

Vom reveni!