Individul care a intrat peste o femeie în casă cu cuţitul în mână, condamnat

130

Individul care a intrat peste o femeie în casă cu cuţitul în mână, condamnat

Un individ din Constanţa, de „profesie” recidivist, a ajuns, din nou, în închisoare. Este vorba despre Petrișor Laurențiu Cănciulescu, un tânăr care, în trecut, se ocupa de vânzarea drogurilor în apropierea şcolilor.

La un moment dat, a ajuns în închisoare, împreună cu fratele său, în 2013, la închisoare pentru trafic de droguri. După ce a fost eliberat, a început din nou să umble cu prostii. Astfel, susținând că o vecină, Mihaela Lionoudakis, are să-i dea niște bani, individul a început să o ameninţe.

Astfel, pe 12 ianuarie anul trecut a intrat cu un cuțit peste ea în casă, amenințând-o, iar peste câteva zile, pe 18, a spart un geam al imobilului în care ea locuiește, dar și o cameră de supraveghere. Văzând că victima a sesizat Poliția, individul și-a luat tălpășița. În urma cercetărilor, la data de 3.02.2017, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale l-au depistat, pe numele lui Judecătoria Constanța emițând un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de șantaj și violare de domiciliu.

Procesul penal şi-a urmat cursul, iar în toamna anului trecut, Judecătoria l-a găsit vinovat şi l-a condamnat la 3 ani închisoare cu executare, la care s-au adăugat înca 4 luni rămase neexecutate din prima pedeapsă, primită pentru trafic de stupefiante. Tânărul a atacat sentinţa la Curtea de Apel, care a menţinut hotărârea instanţei de fond, rămasă defiinitivă.

Daniel ALBU