Infotrafic: Traficul se desfășoară în coloană pe DN1, între Sinaia și Bușteni

27

Traficul rutier se desfășoară în coloană sâmbătă seara între Sinaia și Bușteni, iar pe sensul de mers Brașov – București este coloană la intrarea în Bușteni.

05858102-7d06-4128-bfee-1e96df2f3a5b

"Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră (19,15), circulația încă este intensă pe DN1 București — Brașov. Se rulează în coloană între Sinaia și Bușteni. Pe sensul de mers Brașov — București, este coloană doar la intrarea în Bușteni. La Comarnic nu mai sunt probleme de trafic", informează un comunicat al Infotrafic transmis sâmbătă AGERPRES.

În județul Vâlcea, pe DN7, pe sensul de mers Pitești — Râmnicu Vâlcea, se circulă cu viteză redusă în zona Milcoiu — Aldești.

Pe DN7C — Transfăgărășan traficul se desfășoară îngreunat în zona Bâlea-Lac. Parcările sunt pline, iar mulți automobiliști au oprit pe marginea drumului, astfel că trecerea autovehiculelor care circulă din sensuri opuse este dificilă.

Poliția recomandă șoferilor, având în vedere că Administrația Națională de Meteorologie a emis pentru intervalul 12 august, ora 18,00 — 13 august, ora 12,00, o avertizare cu cod portocaliu și o atenționare cu cod galben referitoare la instabilitate atmosferică, să ruleze cu viteză adaptată în funcție de starea carosabilului, să mărească distanța în mers între autovehicule și să folosească luminile de întâlnire inclusiv pe timpul zilei, pentru a fi mai vizibili în trafic.

AGERPRES/(AS — autor: Daniel Alexandru Florea, editor: Claudia Stănescu, editor online: Adrian Dădârlat)