Înot: Potec (FRNPM) – Glinţă şi Martin au capacitatea să ajungă aproape sau chiar pe podiumul olimpic

57
Preşedinta Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern (FRNPM), Camelia Potec, a declarat, marţi, că Robert Glinţă şi Daniel Martin au capacitatea să ajungă aproape sau chiar pe podiumul olimpic la Tokyo 2020.

"În momentul de faţă, cei doi sportivi calificaţi la Tokyo, Robert Glinţă şi Daniel Martin, mai au la dispoziţie câteva luni de pregătire. Lor acum le trebuie în primul rând sănătate, să aibă putere, să se autodepăşească în pregătire şi să aibă linişte. Pentru că amândoi au capacitatea să ajungă cât mai aproape sau, de ce nu, pe podiumul olimpic", a spus Potec.

"Trebuie să aibă ambiţie şi încredere în propriile forţe pentru a urca pe podiumul olimpic. Mă aştept ca amândoi să reuşească îşi atingă potenţialul maxim la Tokyo. Şi sper din tot sufletul să văd măcar un podium olimpic", a adăugat ea.

Preşedinta Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern (FRNPM), Camelia Potec, a participat, marţi, la evenimentul organizat la Sala Polivalentă din cadrul Complexului Olimpic "Sydney 2000" din Izvorani, în cadrul căruia COSR a prezentat echipa care va reprezenta România la ediţia de iarnă a Jocurilor Olimpice de Tineret de la Lausanne (Elveţia), în perioada 9-22 ianuarie.
AGERPRES (A-autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ady Ivaşcu)