Institut de cercetare interdisciplinară la Făgăraș (Eveniment)

287

Inapoi la stirile din categorie Institut de cercetare interdisciplinară la Făgăraș 31 Aug 2017, 12:40:00 Categ: Eveniment Autor: Bianca Dumitru Citit de 123 de ori

Descriere foto: Sursa: Adevărul Făgărașul are de luna aceasta, în premieră, un institut de cercetare interdisciplinară, care reunește peste 25 de cercetători și practicieni, români și străini, din Făgăraș, Cluj, București, Franța, S.UA., Canada, Marea Britanie, Germania, Olanda, Japonia și Elveția.
Fondatorii Institutului de Cercetare Făgăraș sunt experți în diverse domenii, precum IT, chimie, știinte politice, relații internaționale, bio-genetică, istorie, teologie, inginerie, arhitectură, economie, silvicultură, studii de dezvoltare, literatură, drept, politici publice.
Scopul lor este susținerea inovației și dezvoltarea cunoașterii și științelor în Țara Făgărașului prin cercetare, analiză de politici publice și programe educaționale de calitate.
Potrivit Bună Ziua Făgăraș, primele activități ale institutului se vor axa pe dezvoltarea internațională și relațiile internaționale, istoria Țării Făgăraşului – rezistența anti-comunistă, dar și pe tehnologie și societate sau management public.