INSTRUCTORI AUTO ÎI „ÎNVAŢĂ” PE ELEVI CUM SĂ FENTEZE REGULILE!

75

Scoala

# Deşi e interzis ca elevii aflaţi la volan în timpul orelor de şofat să circule prin centrul Piteştiului, unii instructori auto ignoră complet regulile.

# O vorbă veche spune… „cum îi creşti, aşa îi ai”. Dar ce, sunt ai lor?!

Conform unei decizii adoptate anul trecut de Consiliul Local, maşinile şcolilor de şoferi din Piteşti nu mai au voie să intre în zona centrală a municipiului şi pe anumite artere intens circulate sau înguste cum ar fi strada Banat. Interdicţia este valabilă când la volan sunt elevii care fac ore de conducere auto. Credeţi însă că se respectă prevederea? Nicidecum!

Scoala in centru

Ieri, de exemplu, am întâlnit două astfel de maşini în parcarea publică de lângă hotel Muntenia (deci la kilometrul zero al oraşului), amândouă cu învăţăcei la volan. În aceeaşi zonă staţionează deseori şi taximetrişti, deşi nici aceştia nu au voie acolo, tot conform unei hotărâri a Consiliului Local. Asta, în ciuda verificărilor pe care periodic le fac în zonă agenţii Poliţiei Locale. Doar când aceştia stau non-stop în parcare nu mai opresc taximetrişti şi nu mai vin maşini ale şcolilor de şoferi.

Citeşte şi

Orăşelul Copiilor şi Târgul de Crăciun, până la 13 ianuarie Dr. Felix Sârboiu, apel către parlamentari: „PACIENTUL – OBLIGAT PRIN LEGE LA CONTROL medical periodic! Stradă închisă în Pitești Spărgător de locuinţe ARESTAT la Piteşti Metoda „DERATIZAREA”, o nouă ÎNŞELĂTORIE la Piteşti! „CĂLĂUL” LUI CONSTANTIN NICOLESCU, ŞEF LA DNA! ALOCAŢIA COPIILOR, O BĂTAIE DE JOC! BĂRBAT CARBONIZAT ÎN INCENDIU LA BUZOEŞTI TÂNĂR „ŞCOLIT” ÎN FURT LA MOŞOAIA, PRINS ÎN FLAGRANT LA PITEŞTI