Inter Conti Suceava a câștigat Cupa Unirii la minifotbal

55

Echipa patronată de Mișu Ududec și-a adjudecat trofeul, după ce s-a impus în finală, cu scorul de 4-1, în fața celor de la Continental AP Timișoara. Suceveanul Eduard Julei a fost declarat MVP-ul turneului de la București

Inter Conti Suceava a câștigat Cupa Unirii, competiție de minifotbal care a adunat la sfârșitul săptămânii trecute, la Arena Alexandreea Club din București, reprezentantele a opt companii din România și Polonia. Echipa patronată de Mișu Udu­dec și-a adjudecat trofeul, după ce s-a impus în finală, cu scorul de 4-1, în fața celor de la Continental AP Timișoara. Formația suceveană a câștigat faza grupelor cu maximum de puncte, după 4-1 cu Catena Racing Team, 4-1 cu NetRom Craiova și 3-2 cu PKO Bank Polski Varșovia. În semifinale, Inter Conti a trecut, cu scorul de 8-3 de Marina Militară Constanța. Pe lângă marele trofeu, sucevenii au câștigat și unul dintre premiile individuale prin Eduard Julei, declarat de organizatori MVP-ului turneului.

Inter Conti a mizat la Cupa Unirii pe următorul lot de jucători: Vlăduț Hînțăscu, Petru Aursulesei – Ciprian Gherasim, Petru Răzlog, Adrian Julei, Andrei Dumitraș, Vasile Tcaciuc, Eduard Julei, Nae Gliga, Dănuț Hapiuc, Cosmin Goriuc și Adrian Ordei. Manager: Mișu Ududec.

Turneul de la București a fost organizat de Asociația „Fotbal pentru Companii”, cu sprijinul Asociației Fotbaliștilor Amatori și Nonamatori din România. (Dănuț CHIDOVEȚ)