Întrebată de jurnaliști despre noul antrenor, Simona Halep a răspuns cu o întâmplare incredibilă: „Nu se va mai repeta așa ceva. Aveți încredere!”

77

Întrebată de jurnaliști despre noul antrenor, Simona Halep a răspuns cu o întâmplare incredibilă: „Nu se va mai repeta așa ceva. Aveți încredere!”

Simona Halep, 27 de ani, 2 WTA, a participat la Media Day la Indian Wells. Unul dintre subiectele abordate de jurnaliștii care au chestionat-o pe româncă a fost și lipsa unui tehnician din loja sa. Simona le-a răspuns cu o întâmplare.

Simona Halep va debuta vineri seară la Indian Wells, contra cehoaicei Barbora Strycova, 32 de ani, 50 WTA. Partida Halep - Strycova va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport. Ora de start urmează să fie anunțată de organizatori.

La Dubai ea a trăit unul dintre beneficiile de a nu avea antrenor. În noaptea de dinaintea unui meci nu a putut să doarmă, astfel că se simțea prea obosită atunci când la ora 08:00 a sunat alarma menită să o trezească. A ignorat-o și a mai dormit două ore. Așa că a ajuns la meci fără pregătirea prin care trece de fiecare dată. A câștigat acea partidă, dar a spus că dacă ar fi avut un antrenor lângă ea, care să-i monitorizeze programul, acest lucru nu s-ar fi întâmplat.

"Nu e niciodată ușor fără un antrenor, la acest nivel este aproape imposibil, dar pentru o perioadă scurtă e foarte plăcut", a spus Simona Halep la Media Day, citată de LA Times.

Fostul lider mondial a explicat că în acest moment nu discută cu niciun candidat pentru postul de antrenor, dar angajarea unuia nu va mai dura prea mult. "Îmi lipsește să am o voce care să-mi dea sfaturi și să mă ghideze. În rest totul e la fel. Sunt o jucătoare profesionistă și încerc să fac aceleași lucruri ca înainte, chiar dacă nu am un antrenor", a completat ea.

Întrebată dacă îi va testa răbdarea noului tehnician cu un episod ca la Dubai, Simona a răspuns printre zâmbete: "Nu sunt genul acesta de persoană. Nu se va mai repeta o asemenea întâmplare. Aveți încredere în mine!".

sursa: gsp.ro