Ipoteză ŞOCANTĂ în cazul şoferului dispărut: RĂPIT şi TRANŞAT pentru organe!

252

Un şofer de camion care a tranzitat recent Belgia şi cunoaşte zona din preajma portului Anvers ne-a mărturisit că este terifiat de ceea ce ar fi putut păţi piteşteanul dispărut în urmă cu o săptămână.

Omul, care a lucrat cu firma de logistică unde era angajat şi Cosmin Florea, spune că în zona portului au mai avut loc dispariţii şi că pe stâlpi sunt o mulţime de afişe cu persoane căutate de poliţie.

Din nefericire, mulţi dintre ei nu au mai fost găsiţi, fiindcă, pe lângă traficul de droguri, se pare că în portul Anvers acţionează şi o reţea de traficanţi de organe.

Sunt sud-americani, chiar şi africani, pe care trebuie să-i eviţi pe cât posibil şi niciodată să nu pleci noaptea singur la plimbare” – ne-a spus şoferul.

De altfel, la finele anului trecut, autorităţile belgiene au făcut o captură record de 7 tone de cocaină în preajma portului din Anvers.

Cei care-l cunosc pe Cosmin speră într-o minune şi se roagă ca bărbatul să fie găsit în viaţă.

Cosmin Florea

Citeşte şi

Poliţiştii continuă acţiunile preventive ŞOFER de 21 de ani, MORT după ce a ZBURAT PRIN PARBRIZ! Găinarii din Merişani, sub control judiciar A furat bani pentru cadoul de 8 Martie! Secţia Pediatrie I, reabilitată Flori pentru doamne şi domnişoare. Le dorim astfel de „amenzi” tot anul! Concediu în flăcări! Calinic Argeşeanul, la emisiunea „Subiect de presă” Trei case în flăcări la Mioveni