Jamie Foxx va fi gazda unui teledon pentru a strânge fonduri destinate sinistraților din Texas

261

Actorul american Jamie Foxx a anunțat pe Instagram că va fi gazda unui teledon ce va fi organizat pentru a strânge bani în beneficiul compatrioților săi care au avut de suferit din cauza uraganului Harvey, relatează joi agenția de știri UPI.

dce93f6b-791a-49fd-baf6-e7fb258a60e9

"Texas rezistă. Îți trimitem dragoste, rugăciuni și finanțe… #texasboy", a postat miercuri actorul american, alături de o înregistrare video cu el însuși discutând despre teledonul care va avea loc pe 12 septembrie.

"Vreau ca toată lumea din Texas să știe, ne ocupăm de voi. Vă transmit din partea unui texan ca și voi solidaritatea și rugăciunile mele", afirmă Foxx în înregistrare.

"Pe 12 septembrie organizăm un teledon. Vă vom furniza mai multe detalii, pentru a putea strânge cât mai mulți bani pentru toată lumea de acolo", a adăugat el.

Actorul de 49 de ani a mai menționat și faptul că a donat 25.000 de dolari ONG-ului GlobalGiving pentru a contribui la ajutorul de urgență pentru sinistrați.

TMZ relatează că Jamie Foxx va fi gazda teledonului din Los Angeles, existând posibilitatea ca Hillary Duff, născută în Houston, să-i fie invitată. În același timp, Blake Shelton și Reese Witherspoon vor fi gazdele unui teledon simultan în Nashville. Un al treilea teledon va fi organizat la New York și ar urma să-i aibă ca prezentatori principali pe Michael Strahan și Kelly Rowland, originari din Houston.

Jamie Foxx este cea mai recentă vedetă din showbizul american care a donat bani pentru a-i susține pe americanii care au avut de suferit din cauza uraganului Harvey, după Kevin Hart, Chris Young, Sandra Bullock, Beyonce și Jennifer Lopez.

AGERPRES/(AS — autor: Florin Ștefan, editor: Florin Bădescu, editor online: Simona Aruștei)