Jandarmii ne păzesc buzunarele de Bobotează

76

Jandarmi la mânăstirea Curtea de Argeş

Fiindcă lângă bisericile din Piteşti şi din judeţ vin mulţi cerşetori, dar şi hoţi de buzunare (mai cu seamă în preajma sărbătorilor mari), mâine, de Bobotează, peste 100 de jandarmi argeşeni vor asigura măsuri de ordine şi siguranţă publică în tot judeţul cu ocazia manifestărilor religioase.

Jandarmii vor fi prezenţi la mânăstirile Curtea de Argeş, Negru Vodă, Câmpulung, Nămăieşti, Valea Mare Pravăţ, Cetăţuia, Cetăţeni, dar şi la Schitul Trivale şi la toate bisericile din Piteşti şi din celelalte municipii şi oraşe ale judeţului.

Creincioşii sunt rugaţi să respecte indicaţiile jandarmilor, să respecte ordinea şi liniştea publică, iar în caz că sunt victime sau observă comiterea unei infracţiuni, să sesizeze deîndată echipajele de jandarmi sau să sune la 112.

Citeşte şi

7 VICTIME ÎN ACCIDENT CU MICROBUZ LA BASCOV! Program modificat la Registrul Auto din Argeş LOTERIA ROMÂNĂ A DAT ŢEAPĂ DE REVELION, JUCĂTORII AMENINŢĂ CU PROCESE! TÂNĂRĂ ÎN COMĂ DUPĂ ACCIDENT LA BRADU! Sute de poliţişti au acţionat în judeţ ISU ARGEŞ, peste 200 de INTERVENŢII în minivacanţa de Revelion Sub control judiciar pentru violenţă în familie PATRONUL UNEI FIRME DE DEZMEMBRĂRI ŞI-A „ARANJAT” LOGANUL Criminalul de la Slobozia, arestat preventiv