Jane Fonda, sexy și rebelă chiar și la 79 de ani

149

Jane Fonda, sexy și rebelă chiar și la 79 de ani

Jane Fonda

E greu de crezut pentru cineva care o vede pe Jane Fonda că peste doar câteva luni va împlini 80 de ani. Actrița, care urmează să primească premiul pentru întreaga carieră la Festivalul de Film de la Veneția, impresionează în continuare prin felul în care arată, scrie libertatea.ro.

Jane Fonda și Robert Radford, partenerul ei în unele dintre cele mai emblematice pelicule în care a apărut, sunt vedetele celei de-a 74-a ediție a Festivalului de Film de la Veneția. Ei vor primi câte un Leu de aur pentru întreaga carieră, iar ultimul film în care au jucat împreună, ”Our Souls at Night” va fi prezentat în afara competiției.

La plecarea de pe Aeroportul din Los Angeles, Fonda a fost surprinsă de papparazzi care au fost imprsionați de felul în care arată. Îmbrăcată în negru, cu pantaloni mulați, o cămașă din aceeași culoare și pălărie pe cap, actrița a înveselit ținuta cu o eșarfă alb-negru pe care și-a legat-o la gât.

Mereu pusă pe șotii, actrița și-a dus mâna la inimă atunci când a fost întrebată de jurnaliști ce părere are despre uraganul Harvey, dar și-a continuat drumul nestingherită.

În aceeași zi, Fonda le-a arătat degetul mijlociu papparazzilor care au urmărit-o într-un salon de înfrumusețare din Beverly Hills unde a mers să-și facă unghiile înainte de a pleca la Veneția.

Jane Fonda născută pe 21 decembrie 1937 este actriță, scriitoare, activist politic, model și profesor de fitness american. A cunoscut faima în anii 1960, cu filme precum Barbarella și Cat Ballou . A câștigat două premii Oscar și a primit mai multe premii și alte nominalizări. Fonda este activistă pentru mai multe cauze politice, una dintre cele mai notabile și controversate a fost opoziția ei față de Războiul din Vietnam. De asemenea, a potestat față de Războiul din Irak și violența împotriva femeilor. S-a descris ca fiind liberală și feministă.