Joburi online

828

Deși multe oportunități de angajare online pot fi înșelătoare, există câteva avantaje. Tot ce aveți nevoie este un computer cu o conexiune și abilități bune la internet. Beneficiile obținerii unui astfel de loc de muncă sunt evidente. În primul rând, veți avea un program mai flexibil, vă puteți aranja propriul timp și puteți economisi timpul pierdut între birou și casă. „All You Have” a compilat o listă de joburi online care pot face cu adevărat bani, așa că asigurați-vă că nu ratați nimic important.

Ofertant / vânzător online

Această poziție implică găsirea clienților pentru persoanele care doresc să vândă ceva, dar nu au timp să proceseze cea mai bună ofertă. Pentru a face față acestui tip de muncă, trebuie să aveți experiență în licitarea pentru produse de pe site-uri precum eBay, să fiți ambițios și să negociați și să știți cum să vă îmbunătățiți. Deși veniturile pe care le obțineți provin din comisioane, dacă știți cum să efectuați cele mai bune licitații și să negociați cele mai bune prețuri, acestea devin frumoase. Comisionul este de obicei de la 20% la 40% din valoarea produsului vândut.

Asistent virtual

În urmă cu zece ani, acest tip de muncă nici nu exista. Cu toate acestea, astăzi, cererea de pe piață este foarte mare. Vrei să faci o astfel de treabă? Oferiți asistență administrativă, faceți programări, faceți rezervări și organizați evenimente. Totul în casa ta. Abilitățile care vă fac competenți pentru acest loc de muncă sunt spirit organizatoric și abilități bune de gestionare a timpului, care pot face față unui număr mare de sarcini și pot deveni un interlocutor plăcut la telefon. De obicei, salariul pe oră pentru acest tip de muncă este de 10-30 USD.

Traducător

În 2006, piața globală a serviciilor de externalizare a ajuns la 9 miliarde USD. Angajații din diferite țări / regiuni au nevoie de documente traduse la locul de muncă. Prin urmare, traducerea a devenit din ce în ce mai populară și a plătit mai mult. Traducătorul trebuie să cunoască cel puțin o limbă străină. Majoritatea aplicațiilor folosesc spaniola, franceza și chineza, dar cu cât știți mai puține limbi străine, cu atât costul traducerii este mai mare. Venitul pe oră este cuprins între 10 și 50 USD, dar metodele de plată pot varia.

Redactor interviuri

Reporterii și scriitorii de lucrări de non-ficțiune înregistrează interviuri ore întregi, iar majoritatea dintre ei nu au timp să se transcrie. Dacă durează mult, acum, datorită dezvoltării unei noi tehnologii, puteți plăti pe cineva să copieze aceste înregistrări în formă scrisă și să trimită fișierele pe internet. Scribul trebuie să asculte cu atenție, să scrie tot ce aude și să trimită textul. De asemenea, trebuie să tasteze la viteză mare și să poarte o pereche bună de căști pentru a face înregistrarea mai ușor de înțeles. Plata pentru această lucrare variază de la 5 USD la 40 USD pe oră.

Editor de conținut

De obicei, compania care deține site-ul web nu are angajați care își vor actualiza în mod constant informațiile, așa că încredințați această muncă unor profesioniști independenți. Trebuie să aveți o expresie scrisă bună, puțin talent și puține cunoștințe în domeniul activității companiei în care doriți să scrieți conținut. În funcție de domeniul de activitate al companiei, de frecvența cu care trebuie scrise cărțile și de țara / regiunea în care se desfășoară munca, veniturile variază de la câteva sute la zeci de mii de dolari.

Operator bază de date

Companiile caută întotdeauna oameni care să îi ajute să transfere digital toate datele. Această lucrare implică scrierea textului rapid și transcrierea documentelor cu precizie. Veniturile acestui tip de muncă variază de la 6 la 20 USD pe oră.

Administrator continut Blog

Dacă blogul dvs. atrage un număr mare de vizitatori, puteți primi oferte de la companii care furnizează produse sau bani pentru a le permite să posteze reclame pe blogul dvs. sau să facă link către site-ul lor. Trebuie să vă amintiți că banii pe care îi veți atrage vor proveni din reclame care vizează persoane precum cititorii dvs. Prin urmare, trebuie să vă decideți și să vă poziționați blogul, adică să scrieți subiecte de interes pentru anumite categorii de oameni, astfel încât să puteți deveni un cititor fidel. Veniturile vor varia în funcție de numărul de vizitatori pe care încercați să-i atrageți, cu venituri la mia de vizionări variind de la 10 USD până la 50 USD.