La un pas de TRAGEDIE! Un bărbat a scăpat ca prin minune să nu fie ZDROBIT de un autoturism

213

IMAGINI INCREDIBILE!

La un pas de TRAGEDIE! Un bărbat a scăpat ca prin minune să nu fie ZDROBIT de un autoturism

Accidentul care s-a produs la intersecția străzilor Mihăileanu cu Decebal, pe data de 31 august, putea să se transforme într-o tragedie! Potrivit imaginilor surprinse de camere de supraveghere instalate în vecinătate, care au surprins în întregime accidentul, un bărbat a scăpat ca prin urechile acului de a fi lovit de cele două autoturisme care au intrat în coliziune.

Mai precis, bărbatul, care conducea un autoturism înmatriculat în județul Tulcea, a parcat autoturismul pe colțul străzii din intersecția menționată. A coborât din vehicul și a stat câteva secunde la portbagaj, după care a plecat mai departe. În acel moment, a avut loc accidentul între două autoturisme, în urma căruia unul din autoturismele implicate a fost proiectat în mașina bărbatului.

Conform organelor abilitate, la data de 31 august a.c., P.I. a condus un autoturism Opel, pe strada Decebal, dinspre stațiunea Mamaia, iar la intersecția cu strada Mihăileanu nu a respectat indicatorul „Stop” și a pătruns în intersecție, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de către S.D.G. În urma impactului, autoturismul condus de P.I. s-a răsturnat și a intrat în coliziune, pe partea carosabilă, cu un autoturism staționat. În urma impactului, șoferul P.I. a fost rănit ușor, de asemenea și pasagerii săi, E.A. și B.A.M.

C.C.