Lavinia Năstase, ameninţată cu CONCEDIEREA!

129
Lavinia Năstase

După scenele derulate de curând în Primăria Ştefăneşti între Luiza Dobrescu şi Lavinia Năstase, primăriţa Jenica Dumitru ameninţă cu măsuri dure.

Luiza Dobrescu, consilieră a sa, şi Lavinia Năstase, managerul Centrului Cultural, au fost protagonistele unei încăierări în primărie, iar acum Ioana Jenica Dumitru transmite un avertisment dur.

Mai precis, primăriţa i-a trimis Laviniei Năstase o adresă în care o ameninţă, practic, cu desfacerea contractului de muncă, deşi postul de la Centrul Cultural a fost ocupat prin concurs.

Primăriţa o acuză pe Lavinia Năstase de „injurii adresate personalului”, „manifestări fizice ce nu fac cinste nici celui mai needucat cetăţean” şi multe altele, printre care şi transmiterea de „informaţii maliţioase” către presă.

Lavinia Năstase este ameninţată că, dacă nu îşi revizuieşte comportamentul, îi va înceta contractul de management.

Citeşte şi

Radic Star face o nouă fabrică ŞOFERI VINOVAŢI pe DRUMURI care UCID! ÎNŞELĂTORIILE L-AU COSTAT 5 ANI DE LIBERTATE! Generator de curent din ARGEŞ, trimis la Ialomiţa BANII DIN FURT, „SPARŢI” LA PĂCĂNELE Taximetrist INTOXICAT în maşina defectă! LE-AU RUPT OASELE ÎN STAŢIA DE MAXI TAXI! TÂNĂR din BASCOV, CAMPION JUDEŢEAN LA FURTURI! Maşini avariate de copaci şi cărămizi căzute în drum