Liderii coaliției, întâlnire înaintea ședinței de guvern / Rectificarea bugetară și liber pe 29 noiembrie, pe agendă

25

Liderii coaliției au avut o întâlnire vineri, 26 noiembrie, înaintea ședinței de guvern de la ora 12:30, pentru a discuta despre proiectul rectificării bugetare. Atât Florin Cîțu, cât și Marcel Ciolacu au afirmat că este „normal” să aibă discuții în coaliție pe marginea acestui subiect.

Liderul PNL și președintele Senatului, Florin Cîțu, a explicat că nu este „nemulţumit” de proiect și „este normal să avem o discuţie în coaliţie despre rectificarea bugetară, sunt resurse care vor fi alocate”.

La rândul său, Marcel Ciolacu, liderul PSD și președintele Camerei Deputaților, a apreciat înaintea întrevederii, că discuția în coaliție va fi „constructivă”, conform G4Media.

Ce adoptă Executivul în ședința de azi

Guvernul Ciucă s-a reunit în ședință vineri, 26 noiembrie, începând cu ora 12:30, principalul punct pe agenda Executivului fiind rectificarea bugetară.

De asemenea, Guvernul va prelungi starea de alertă pe teritoriul țării și va stabili data de 29 noiembrie zi liberă pentru bugetari.

Se va face, astfel, punte cu zilele de sărbătoare 30 noiembrie, Sfântul Andrei şi 1 decembrie, Ziua Naţională, astfel că cei care lucrează la stat vor fi liberi luni, marţi şi miercuri.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Articolul Liderii coaliției, întâlnire înaintea ședinței de guvern / Rectificarea bugetară și liber pe 29 noiembrie, pe agendă apare prima dată în Main News.

Source: New feed