GALERIE FOTO – Cum arată Victoria Swarovsky, moştenitoarea de 23 de ani a imperiului...

Victoria Swarovsky, moştenitoarea de 23 de ani a imperiului Swarovsky, s-a căsătorit săptămâna trecută şi a avut o nuntă fastuoasă în stil italienesc, potrivit BM.

“Panică la Opera”, un festin de comedie la Cinema Pro. În distribuţie, câţiva dintre...

Comedia “Panică la Operă” se joacă vineri, 30 iunie, de la ora 20:00 la Cinema Pro, având în distribuţie câţiva dintre cei mai iubiţi actori ai momentului.

„Războiului terrierilor”. Johnny Depp, la un pas de a fi acuzat de sperjur. Vicepremierul...

Vicepremierul australian Barnaby Joyce l-a ameninţat pe actorul Johnny Depp cu acuzaţii de mărturie mincinoasă, într-o nouă etapă a "războiului terrierilor", după ce a introdus ilegal în Australia, fără respectarea regimului de carantină al acestei ţări, cei doi căţei de companie ai săi.

10 metode simple prin care poţi câştiga bani în plus

Salariul este sursa principală de venit pentru mulţi dintre noi, însă poate nu suficient pentru stilul de viaţă pe care-l ducem ori pe care îl dorim.

8 documentare de pe Netflix care te vor face şi mai inteligent. Povestea care...

Unul dintre lucrurile bune pe care le-a făcut Netflix este faptul că a adus filmele de tip documentar în faţa a milioane de oameni. Înveţi multe lucruri despre lume, într-o manieră relaxantă.

Cine e românca ce a făcut tranzacţii de MILIARDE de euro. Printre altele a...

Şi-a dorit să fie medic, dar viaţa a făcut să fie unul dintre cei mai de succes investitori.

Ramai conectat

Cele mai recente articole

Germanii au lansat un lot de bancnote cu valoare nominală de zero euro

În Germania a fost lansat un lot de bancnote cu valoare nominală de zero euro. Pentru aceasta, Germania a obţinut aprobare din partea Băncii Centrale Europene, relatează Neue Osnabrücker Zeitung.

Un timbru care o reprezintă pe Audrey Hepburn a fost vândut cu peste 150...

Un timbru rar şi interzis, care o reprezintă pe actriţa Audrey Hepburn în timp ce fumează, a fost vândut la licitaţie în apropiere de Stuttgart.

Schimbarea majoră implementată în aplicaţia INSTAGRAM. ”Chiar vrem să funcţioneze”

Instagram le va permite de acum încolo utilizatorilor să îşi creeze o listă cu cei mai buni prieteni, numită ‘Favorites/ Favoriţi‘, scrie The Independent.