Liviu Dragnea delirează şi afirmă că România are PIB record

94

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a scris duminică pe Facebook că Produsul Intern Brut al României a ajuns în 2018 la 949,6 miliarde de lei, cu 188,2 miliarde de lei în plus faţă de 2016, adică o creştere de 25%.

Liviu Dragnea, delir online

Sunt cele mai mai creşteri, în doi ani consecutivi, din istoria României, a adăugat el.

„71,2 miliarde în plus faţă de anul 2016, reprezentând o creştere de 32%!! PIB-ul României a ajuns în 2018 la 949,6 miliarde de lei, cu 188,2 miliarde de lei în plus faţă de 2016, adică o creştere de 25%!! Sunt cele mai mai creşteri, în doi ani consecutivi, din istoria României! #indraznestesacrezi”, a scris pe Facebook Liviu Dragnea.

El a ataşat şi două grafice comparative cu 2016, unul cu PIB şi unul cu veniturile bugetare.

De asemenea, Liviu Dragnea a postat, vineri, o fotografie în care apare alături de liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, de Darius Vâlcov, miniştrii Niculae Bădălău, Eugen Teodorovici şi de secretarul general al ALDE, Daniel Chiţoiu. Mesajul său este „cu cifrele pe masă, viitorul arată bine”.

Citeşte şi Tudorel Toader a anunţat că dă o OUG care îl spală pe Liviu Dragnea Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat faptul că a scris draftul ordonanţei prin care se Liviu Dragnea şi Carmen Dan, implicaţi direct în represiunea din 10 august Liderul PSD Liviu Dragnea şi Carmen Dan, miinsitrul de interne, sunt implicaţi direct în represiunea Două politicience de succes în era Dragnea – Vâlcov Două politicience de succes fac ravagii în era Dragnea - Vâlcov. Cele două seamănă, ca Liviu Dragnea este în oraşul iubirii, Verona, cu Irinuca lui Liderul PSD, Liviu Dragnea, a plecat din țară încă de pe data de 2 ianuarie Liviu Dragnea, cotă electorală sub nivelul apei. Ce spune ultimul sondaj Klaus Iohannis este favorit în cursa pentru Cotroceni, fiind creditat cu 34,9% din intențiile de Dragnea aruncă bani serioşi ca să scape de Dosarul TelDrum Dragnea este asistat în demersul de a da în judecată Comisia Europeană la Tribunalul Uniunii Carmen Dan e pe ceartă cu Liviu Dragnea. Cauza: 10 august 2018 Ministrul de Interne, Carmen Dan, și președintele PSD, Liviu Dragnea, s-au contrat dur săptămâna trecută Liviu Dragnea a ştiut scenariul represiunii patru zile înainte de 10 august Liderul PSD, Liviu Dragnea, a cunoscut scenariul represiunii de pe 10 august 2018, de la Baronii PSD îl bănuiesc pe Liviu Dragnea că le-a dat ţeapă Baronii PSD îl bănuiesc pe Liviu Dragnea că a renunţat la ordonanţa de amnistie şi Liviu Dragnea nu se va duce mâine la audieri, la DNA În cazul în care va fi citat la DNA, liderul PSD, Liviu Dragnea, nu se