Liviu Vârciu are o nouă iubită? Ce spune prietenul lui, Andrei Ștefănescu, despre presupusa idilă

190

Liviu Vârciu are o nouă iubită? Ce spune prietenul lui, Andrei Ștefănescu, despre presupusa idilă

Liviu Vârciu

Despre Liviu Vârciu s-a speculat că ar avea o nouă iubită. Andrei Ștefănescu, prietenul său, a comentat pe marginea acestor zvonuri.

Liviu Vârciu s-a despărțit de curând de Anda Călin, mama fetiței sale mai mici, dar nici bine nu a încheiat o relație că acum s-a zvonit că artistul ar trăi o nouă poveste de dragoste. Liviu Vârciu ar fi fost surprins la mare, la Năvodari, în compania unei tinere pe nume Mary, potrivit emisiunii "Star Matinal de Weekend", de la Antena Stars.

Cântărețul Andrei Ștefănescu, bun prieten cu Liviu Vârciu, a făcut declarații privind presupusa idilă a lui Liviu Vârciu.

„La cum îl ştiu eu pe Liviu eu nu cred că el a intrat într-o relaţie. Poate este o amică, poate ceva din grup, el are prieteni foarte mulţi în Constanţa. Eu nu cred că el, la două luni după ce a ieşit dintr-o relaţie cu copil, cu tot ce a avut el cu Anda, ar fi intrat într-o altă relaţie. Poate se speculează, cred că un om matur nu ar face asta niciodată. M-am văzut cu el acum câteva zile şi nu mi-a spus nimic”, a spus Andrei Ştefănescu la „Star Matinal de Weekend”, potrivit spynews.ro.

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din showbiz-ul românesc. A cântat alături de trupa L.A., cu care a avut un foarte mare succes la public. Ulterior, Liviu Vârciu a fost actor, dar și prezentator de emisiuni de televiziune. A fost căsătorit o singură dată, cu o fostă asistentă de televiziune. Liviu Vârciu are două fete: Carmina, din relația cu Amy Teiceanu, și Anastasia, din relația cu Anda Călin. Liviu Vârciu și Anda Călin s-au despărțit anul acesta.